توصیه‌های مشتریان

آندریا، یکی از کارکنان Helpers، در اخذ اجازه‌های اقامت در مجارستان کمک خیلی زیادی به ما کرد. او بسیار مهربان، ماهر و کارآمد است و به موقع به کار ما رسیدگی کرد. خدمات Helpers را اکیداً توصیه می‌کنم!

Jay Sunberg ایالات متحده آمریکا

وبلاگ/اخبار

سایر گزینه ها غیر از تابعیت برای کسانی که مایل به اقامت در مجارستان هستند

اگر مایل به اقامت در مجارستان هستید، اخذ تابعیت مجارستان فقط یکی از چندین گزینه موجود است. می توانید بر اساس فعالیت های مختلف، که مستلزم حضور شما در مجارستان باشد، نیز اقامت در این کشور را اقامت کنید – و به این ترتیب، اجازه اقامت در این کشور را دریافت نمایید.

تبدیل اقامت تحصیلی به محل کار

مجوز اقامت تحصیلی برای دانشجویان خارجی که تحصیلات خود را در یک دانشگاه مجاری به پایان رسانده اند، در دسترس است. شما بعد از فارغ التحصیلی نه ماه اجازه اقامت در مجارستان را به شما می دهد. شما می توانید از این زمان برای پیدا کردن یک شغل یا راه اندازی یک شرکت و واجد شرایط بودن برای مجوز اقامت از انواع دیگر به مدت طولانی استفاده کنید.

رهنمود مفید

آیا می‌دانستید که برخی از انواع اجازه اقامت دائمی در مجارستان مستلزم اقامت تمام‌وقت شما در این کشور نیست؟ اگر یک تاجر بین‌المللی هستید و زیاد سفر می‌کنید، یک اجازه اقامت در مجارستان کار شما را به مراتب ساده‌تر خواهد کرد!

دریافت اقامت مجارستان

اگر برای کار یا تجارت به مجارستان مهاجرت می‌کنید، یا صرفاً در صدد یافتن روشی ایمن و ارزان برای اخذ اجازه اقامت در اتحادیه اروپا هستید، مجارستان گزینه‌ای عالی است، چرا که چندین روش را فراروی مشتریانی از هر کشور و با هر پیشینه‌ای قرار می‌دهد. می‌توانید از طریق اشتغال، راه‌اندازی یک کسب و کار در مجارستان، ویزای دانشجویی، و غیره، یک اجازه اقامت موقت یا دائمی را دریافت کنید. جهت یافتن بهترین گزینه برای خود و خانواده‌تان، لطفاً برای یک مشاوراه رایگان وقت بگیرید!

چرا مجارستان؟

  • هزینه‌های پایین زندگی و کسب و کار
  • نرخ پایین مالیات (%9 مالیات بر شرکت، %15 مالیات سود سهام)
  • کشوری زیبا و واقع در مرکز اروپا
  • امنیت عمومی عالی و جوی دوستانه
  • راهکارهای تأسیس شرکت و مهاجرت آسان
  • سفر بدون ویزا به و در اروپا با استفاده از اجازه اقامت در مجارستان
  • امکان برخورداری اتباع کلیه کشورها از گزینه‌های اقامت از طریق کسب و کار و تأسیس شرکت
  • مدارس بین‌المللی و دانشگاه‌های انگلیسی زبان عالی

گزینه‌های اجازه اقامت

Helpers، با 14 سال تجربه، برجسته‌ترین ارائه دهنده راهکارهای خدمات جامع کسب و کار و مهاجرت در مجارستان است. ما انواع مختلف خدمات مربوط به اقامت اعم از ویزای کار، مهاجرت از طریق کسب و کار، ویزای دانشجویی، مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری و بسیاری موارد دیگر را ارائه می‌دهیم. با صدها مشتری راضی، ما مطمئن هستیم که می‌توانیم ویزای کارت اقامت دائم، ویزای دانشجویی یا هر سند دیگری که در صدد اخذ آن باشید را برای شما بگیریم.

قیمت خدمات

برای کسانی که تبعه اتحادیه اروپا هستند

کارت ثبت نام: 300 یورو (+ VAT)

برای کسانی که تبعه اتحادیه اروپا نیستند

اجازه اقامت ویژه فعالیت های سودآور (ویژه مدیر عامل های شرکت های مجارستانی، شامل طرح کسب و کار): 3.000 یورو (+ VAT)
اجازه کار و اجازه اقامت: 900 یورو (+ VAT)
اجازه اقامت/ویزای درازمدت (فعالیت های غیر سودآور): 900 یورو (+ VAT)
ویژه اعضای خانواده: 600 یورو (+ VAT)/هر نفر

کارت اقامت ویژه اعضای خانواده اتباع اتحادیه اروپا/مجارستان 600-900 یورو (+ VAT)
کارت اقامت دائم ویژه اعضای خانواده اتباع اتحادیه اروپا/مجارستان 500 یورو (+ VAT)

اجازه اقامت دائم ملی: 1.290 یورو (+ VAT)

سایر خدمات

کارت تأمین اجتماعی: 100 یورو (+ VAT)
شماره مالیات: 100 یورو (+ VAT)
بومی سازی گواهینامه رانندگی: 300 یورو (+ VAT) (+هزینه ترجمه واقعی)

به علاوه، برخی از این راهکارهای اقامت را در قالب بسته‌هایی ارائه می‌دهیم.  برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اقامت از طریق مالکیت کسب و کار (مهاجرت از طریق کسب و کار)، اینجا را کلیک کنید.

پرسشهای متداول

اعتبار گذرنامه شما باید حداقل 90 روز بیشتر از مدت اجازه‌ای باشد که برای آن درخواست می‌دهید؛ این بدان معنا است که اگر تاریخ انقضای گذرنامه شما نزدیک است، قبل از آنکه بتوانیم درخواست اقامت شما را تسلیم کنیم، باید گذرنامه خود را تمدید کنید؛ در غیر این صورت اجازه اقامت حداکثر تا تاریخ انقضای گذرنامه شما صادر خواهد شد.

بیمه بهداشت و درمان دولت مجارستان پوششی جامع را در مجارستان و نیز پوشش اولیه را در سایر کشورهای اتحادیه اروپا ارائه می‌دهد. این گزینه فقط برای ساکنین مجارستان موجود است؛ بنابراین، شما بعد از اخذ اجازه اقامت در مجارستان واجد شرایط استفاده از آن شناخته خواهید شد. در عین حال، می‌توانیم یک طرح بیمه سلامت خصوصی جامع را به شما پیشنهاد کنیم که چندان گران نیست و برای اقامت نیز قابل قبول است.

حداقل 30 روز قبل از انقضای اجازه اقامت شما، باید درخواستی را برای تمدید اجازه اقامت شما و تأیید این که اطلاعات درخواست اولیه همچنان به قوت خود باقی است، تسلیم کنیم.

به دلیل این که هزینه دریافت گواینامه هزینه کار اداری همکاران ما و هزینه های دفتری دیگر است. رقم هزینه ترجمه با توجه به نوع گواهینامه و سرعت ترجمه متفاوت خواهد بود. برای همین ما نمیتوانیم قیمت واحدی را لحاظ کنیم.  البته که ما همیشه نازلترین قیمت ها را به شما پیشنهاد میدهیم.

درخواست برای مظنه خدمات

ما همواره آماده یافتن راهکارهای شخصی و سفارشی برای مشتریان و خانواده‌های آنها هستیم. برای دریافت یک مظنه و خلاصه رویه متناسب با نیازهای خود، با ما تماس بگیرید!

لطفاً فرم را تکمیل کنید