Ügyfeleink véleménye

A Helpers az egyetlen jó választás, ha vállalkozást szeretne alapítani Magyar­országon. Gyors, haté­kony és szakszerű csapat, mely A-tól Z-ig ott áll a cége mellett. Kiváló!

Alberto Ferrari Nomia International Kft.

Blog/Hírek

Holidays and Christmas charity at Helpers 2022

Helpers is closing for the holidays. Our last working day is 23 December, and we open again on 2 January. In our Christmas charity project, we have donated to various NGOs selected by our staff.

ETIAS visa waiver goes live May 2023

Currently, passport holders of more than 50 countries can enter the Schengen zone without a visa. Starting from May 2023, they will be required to apply for an ETIAS visa waiver before their trip.

Jó tanács

Ha az ember egy idegen országban kezdene üzleti vállalkozásba, gyakran nehéz jó üzleti ötletet és megbízható partnert, illetve jövedelmező üzleti lehetőséget találni. A franchise ideális megoldás arra, ha Magyarországon szeretne üzleti vállalkozásba fogni, de nem akar a nulláról kezdeni.

Franchise-lehetőségek

Ha vállalkozásba szeretne fogni Magyarországon, de nem tudja, hol kezdje – vagy nem szeretne azzal bajlódni, hogy nulláról kezdje a vállalkozást –, lehetősége van arra, hogy bevásárolja magát egy helyi franchise-üzletláncba. Segítségünkkel vállalkozása mindössze néhány hónapon belül beindulhat. Portfóliónkat folyamatos piackutatás és hálózatépítés révén kezeljük, így biztosítva, hogy mindig a lehető legjobb franchise-lehetőségek közül választhasson.

A franchise-szerződés előnyei

A franchise-szerződés kiváló lehetőség olyan külföldi befektető számára, aki üzleti vállalkozást szeretne indítani Magyarországon: saját kezében lesz a vállalkozása, és saját tempójában fejlesztheti azt tovább, miközben élvezheti egy bevált márka előnyeit és sikeres üzleti modelljét, valamint olyan helyi partnerrel dolgozhat együtt, aki legalább annyira elkötelezett a siker mellett, mint maga a külföldi befektető.

Üzleti ajánlatok 

Ügyfeleink gondos szakértelemmel és kutatás alapján válogatott, kiváló helyi üzleti ajánlatok közül választhatnak, melyek között akadnak étterem- és kávéházláncok, kiskereskedelmi üzletek, önkiszolgáló mosodák, kertészeti központok, szépségszalonok és még sok más lehetőség!

Hogyan választjuk ki a legjobb franchise-lehetőségeket

Tág összeghatárokon belül kínálunk franchise-lehetőségeket, 50 ezer eurótól egészen 500 ezer euróig, de rendszerint 100–150 ezer euró befektetésre van szükség. A portfóliónkban szereplő franchise-lehetőségeket megbízható üzleti hálózatunkon keresztül derítjük fel, és csak pénzügyi és jogi szakértőink előzetes értékelése után ajánljuk fel őket ügyfeleinknek.

Ha szeretné megismerni egy franchise megvásárlásakor felmerülő valamennyi várható költséget (többek között a megvásárlás díját, a vállalkozás elindításával kapcsolatos ügyvédi költségeket)!

Áraink

Franchise-szolgáltatásunkat egyaránt igénybe vehetik a Helpers meglévő ügyfelei, akik a mi segítségünkkel vezetik vállalkozásukat, valamint olyan új ügyfelek, akik jól jövedelmező üzleti lehetőséget keresnek. Az árképzésünket úgy igazítottuk, hogy mindkét ügyfélkör igényeinek megfeleljen, így minél kisebb kockázattal tudjanak minél többet kihozni a rendelkezésükre álló költségvetésből.

Első lépés: a franchise kiválasztása

Ár: 6000 euró (+áfa)

Előzetes konzultáció

Ár: 1000 euró (+áfa)

A következőket tartalmazza:

 • konzultáció befektetési tanácsadónkkal
 • hozzáférés a legfrissebb franchise-portfólióhoz
 • üzleti és pénzügyi információ a franchise-lehetőségekről
 • részletes információ 2 kiválasztott franchise-ról

Különleges ajánlatunk:
Cégalapítás és franchise-csomag – 1000 euró megtakarítás
Ha a Helpers cégalapítási szolgáltatása segítségével alapít új magyarországi vállalatot, az előzetes franchise-konzultáció ingyenes.

Megvalósíthatósági tanulmány és induló üzleti terv

Ár: 5000 euró (+áfa)

A következőket tartalmazza:

 • előzetes tárgyalás egy franchise-tulajdonossal
 • szándéknyilatkozat aláírása
 • piackutatáson alapuló megvalósíthatósági tanulmány
 • előzetes üzleti terv bemutatása ahhoz a döntéshez, hogy az üzleti elképzelés megvalósítható-e vagy esetleg nem életképes

Mérföldkő: döntés a részletes üzleti tervezésről, helyszín kiválasztása, tárgyalások lefolytatása / jogi kérdések tisztázása 

Különleges ajánlatunk:
Franchise- és üzleti célú bevándorlási csomag – 2500 euró megtakarítás

Vásároljon a Helpersen keresztül franchise-t, és mi ingyenesen elintézzük az Ön és a családja tartózkodási engedélyével kapcsolatos ügyeket!
A kedvezményt azon ügyfeleink vehetik igénybe, akik a Helpers segítségével alapították és irányítják magyarországi vállalkozásukat.

2. lépés: Részletes üzleti tervezés, egyeztetés és a dokumentumok aláírása

Ár: 8000–25.000 euró (+áfa); a befektetési kategóriától függően

A következőket tartalmazza:

 • tárgyalás a franchise tulajdonosával a feltételekről
 • a franchise-szerződés véglegesítése jogi szakértői csoportunk segítségével
 • a végleges üzleti terv elkészítése részletes pénzügyi adatokkal
 • a vállalkozás megfelelő helyszínének kiválasztása és a bérleti szerződés megkötése
 • a helyi ügyvezető igazgató kiválasztása
 • segítségnyújtás a szerződés megkötéséhez és a beszámolási rendszer kidolgozásához
GYIK

A helyi ügyvezető kiválasztása rendszerint benne van a szolgáltatási csomagunkban. Kívánsága szerint azonban segíteni tudunk a vállalkozás irányításában is, kapcsolatot tartunk Ön és a helyi személyzet között, pénzügyi, kontrolling és beszámolási szolgáltatásokat nyújtunk, illetve bármi másban is segítünk, amire Ön szerint szükség van az üzletvitelhez.

Jogi és pénzügyi szakértőink a portfóliónkban szereplő minden egyes lehetőséget alaposan értékelték, mi pedig minden lépésnél ott leszünk, hogy segítsünk, a tárgyalásoktól egészen a franchise-szerződés aláírásáig, valamint (ha szükséges) a vállalkozás külföldről történő irányításáig.

A magyarországi piac dinamikusan fejlődik, és a franchise-tulajdonosok folyamatosan keresnek befektetőket. Naprakész információk alapján igazán jövedelmező lehetőségeket lehet találni.

Árajánlatkérés

Kérjük, töltse ki az adatlapot, és a részletek megbeszéléséhez jelöljön meg egy lehetséges konzultációs időpontot, hogy megtudjuk, milyen típusú vállalkozásra gondol, és milyen összeget szeretne befektetni!

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot!