Ügyfeleink véleménye

A Helpers az egyetlen jó választás, ha vállalkozást szeretne alapítani Magyar­országon. Gyors, haté­kony és szakszerű csapat, mely A-tól Z-ig ott áll a cége mellett. Kiváló!

Alberto Ferrari Nomia International Kft.

Blog/Hírek

Can you get a second job in Hungary with a work permit?

Let’s say you are a third country national with Hungarian residency based on a work permit. What happens if you are offered a second job in Hungary so you can make more money in your free time? Can you take it? Not really – but there is a workaround. Read on to find out how that works.

Report your corporate tax by 31 May in Hungary

Are you operating a company in Hungary? Then make sure to report and pay corporate tax for 2022 by 31 May 2023 the latest! You probably have an accountant that helps you with reporting related to your business – get in touch with them to make sure everything is alright.

Jó tanács

Ha az ember egy idegen országban kezdene üzleti vállalkozásba, gyakran nehéz jó üzleti ötletet és megbízható partnert, illetve jövedelmező üzleti lehetőséget találni. A franchise ideális megoldás arra, ha Magyarországon szeretne üzleti vállalkozásba fogni, de nem akar a nulláról kezdeni.

Franchise-lehetőségek

Ha vállalkozásba szeretne fogni Magyarországon, de nem tudja, hol kezdje – vagy nem szeretne azzal bajlódni, hogy nulláról kezdje a vállalkozást –, lehetősége van arra, hogy bevásárolja magát egy helyi franchise-üzletláncba. Segítségünkkel vállalkozása mindössze néhány hónapon belül beindulhat. Portfóliónkat folyamatos piackutatás és hálózatépítés révén kezeljük, így biztosítva, hogy mindig a lehető legjobb franchise-lehetőségek közül választhasson.

A franchise-szerződés előnyei

A franchise-szerződés kiváló lehetőség olyan külföldi befektető számára, aki üzleti vállalkozást szeretne indítani Magyarországon: saját kezében lesz a vállalkozása, és saját tempójában fejlesztheti azt tovább, miközben élvezheti egy bevált márka előnyeit és sikeres üzleti modelljét, valamint olyan helyi partnerrel dolgozhat együtt, aki legalább annyira elkötelezett a siker mellett, mint maga a külföldi befektető.

Üzleti ajánlatok 

Ügyfeleink gondos szakértelemmel és kutatás alapján válogatott, kiváló helyi üzleti ajánlatok közül választhatnak, melyek között akadnak étterem- és kávéházláncok, kiskereskedelmi üzletek, önkiszolgáló mosodák, kertészeti központok, szépségszalonok és még sok más lehetőség!

Hogyan választjuk ki a legjobb franchise-lehetőségeket

Tág összeghatárokon belül kínálunk franchise-lehetőségeket, 50 ezer eurótól egészen 500 ezer euróig, de rendszerint 100–150 ezer euró befektetésre van szükség. A portfóliónkban szereplő franchise-lehetőségeket megbízható üzleti hálózatunkon keresztül derítjük fel, és csak pénzügyi és jogi szakértőink előzetes értékelése után ajánljuk fel őket ügyfeleinknek.

Ha szeretné megismerni egy franchise megvásárlásakor felmerülő valamennyi várható költséget (többek között a megvásárlás díját, a vállalkozás elindításával kapcsolatos ügyvédi költségeket)!

Áraink

Our franchise service is available to existing business clients already operating a Hungarian company through Helpers, and also to new clients looking for a lucrative business idea. It includes comprehensive assistance with selecting the franchise that best fits your interests and goals in Hungary, complete with setting up the company and getting residency for yourself and your close family members.

Franchise setup: EUR 9,990 + VAT (if applicable)

This service can be paid for in 3 instalments so you can minimize risks and get the most out of your budget.

1st instalment: EUR 200 + VAT (if applicable)

 • Initial franchise consultation
 • Access to our up-to-date franchise portfolio
 • Detailed information on selected franchises
 • Visit to existing locations (if available)

2nd instalment: EUR 4,990 + VAT (if applicable)

 • Company registration / modification (in person or via Power of Attorney)
 • Company seat address for 1 year (incl. mail forwarding)
 • Chamber of Commerce / Agriculture registration (as necessary)
 • Negotiation of franchise terms with the franchise owner
 • Finalizing franchise agreement via our expert legal team
 • Assistance with signing contracts related to business launch

3rd instalment: EUR 4,800 + VAT (if applicable)

 • Business plan for the purpose of residency application
 • Residence permit assistance for managing director
 • Residence permit assistance for family members
GYIK

A helyi ügyvezető kiválasztása rendszerint benne van a szolgáltatási csomagunkban. Kívánsága szerint azonban segíteni tudunk a vállalkozás irányításában is, kapcsolatot tartunk Ön és a helyi személyzet között, pénzügyi, kontrolling és beszámolási szolgáltatásokat nyújtunk, illetve bármi másban is segítünk, amire Ön szerint szükség van az üzletvitelhez.

Jogi és pénzügyi szakértőink a portfóliónkban szereplő minden egyes lehetőséget alaposan értékelték, mi pedig minden lépésnél ott leszünk, hogy segítsünk, a tárgyalásoktól egészen a franchise-szerződés aláírásáig, valamint (ha szükséges) a vállalkozás külföldről történő irányításáig.

A magyarországi piac dinamikusan fejlődik, és a franchise-tulajdonosok folyamatosan keresnek befektetőket. Naprakész információk alapján igazán jövedelmező lehetőségeket lehet találni.

Árajánlatkérés

Kérjük, töltse ki az adatlapot, és a részletek megbeszéléséhez jelöljön meg egy lehetséges konzultációs időpontot, hogy megtudjuk, milyen típusú vállalkozásra gondol, és milyen összeget szeretne befektetni!

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot!