A 2004-ben alapított Helpers vezető szerepet játszik az üzleti és bevándorlási szolgáltatások területén. Cégünk valódi nemzetközi üzleti és bevándorlási megoldásokra szakosodott. Lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Üzleti szolgáltatások

A Helpers Hungary átfogó üzleti szolgáltatásokat nyújt, melyek a magyarorszsági cégalapítás minden aspektusást lefedik. Itt mindent megtalál egy helyen: kamarai regisztráció, könyvelő, levéltovábbítás, üzleti terv, alkalmazottak... amire csak szüksége lehet. 12 éves tapasztalatunkkal és helyi hálózatunkkal mindenben a segítségére lehetünk.

Bevándorlás

Több mint tízéves tapasztalatával a Helpers a világ bármely országából érkező ügyfeleinek képes szakértő segítséget nyújtani minden, a Magyarországra való bevándorlással kapcsolatos témakörben, úgy mint: tartózkodási engedély megszerzése cégalapítással, munkavállalási engedély és egyéb kapcsolódó ügyintézés, családegyesítés és állampolgárság megszerzése. Külföldi jogosítványok honosításában és lakcímkártya-ügyintézésben szintén szívesen segítünk.

Magyarországi befektetési lehetőségek széles skáláját kínáljuk ügyfeleinknek, többek között helyi franchise-lehetőségeket külföldi befektetők számára, valamint szakértők által kiválasztott budapesti és vidéki lakóingatlanokat és üzleti célú ingatlanokat. Segítségünkkel a legjobb helyi ingatlanbefektetési és magyarországi üzleti lehetőségekhez juthat hozzá – már 100.000 euró befektetésével!

KAPCSOLAT

+36-1-317-8570
+36-1-328-0363
hétfőtől péntekig: 9:00-17:00
Buda Business Center, 1027 Budapest, Kapás u. 11-15.
Küldjön üzenetet
© 2004 – 2016 HELPERS HUNGARY KFT BUDA BUSINESS CENTER, 1027 BUDAPEST, KAPÁS U. 11-15.