A 2005-ben alapított HELPERS átfogó szolgáltatásokat nyújt nemzetközi üzletemberek számára. Magyarországon piacvezető az üzleti, bevándorlási és relokációs szolgáltatások területén.

Cégalapítás Magyarországon

Cégalapítás Magyarországon

Magyarország meglepően jó üzleti lehetőségeket kínál a nemzetközi befektetők számára, hiszen Európában itt a legalacsonyabb a társasági adó (9%), miközben alig 4-5 munkanap alatt el lehet indítani egy vállalkozást, rögtön nemzetközi adószámmal. A HELPERS átfogó megoldásokat kínál, hiszen itt mindent egy helyen megtalál: cégalapítás, üzleti partnerek keresése, piackutatás, toborzás – így a vállalkozás akár külföldről is irányítható.

Könyvelés és pénzügyek

Könyvelés és pénzügyek

A számviteli és pénzügyi szolgáltatásaink közé tartozik a könyvelés, bérszámfejtés, pénzügyi kontrolling, mérleg és eredménykimutatás készítése, cash-flow tervezés, és még sok minden más.

Szolgáltatáscsomagok már havi 240 eurótól (+áfa)

Gördülékeny együttműködés jogi, üzleti és bevándorlási részlegünkkel.

Bővebben

Virtuális iroda

Virtuális iroda

Más székhelyszolgáltatókkal ellentétben a HELPERS nemcsak átveszi és továbbítja a vállalat számára érkező leveleket, hanem az esetenként szükséges lépéseket is felvázolja Ön vagy könyvelője számára.

Szolgáltatáscsomagok már évi 1200 eurótól (+áfa)

Levéltovábbítás Önnek, könyvelőjének vagy más harmadik félnek, igény szerint.

Bővebben

Üzleti tervezés

Üzleti tervezés

Az egyszerű megvalósíthatósági tanulmánytól a részletes piackutatásig mindenben segíthetünk, hogy csökkentse a kokázatokat és vállalkozását stabil alapokra építse.

Üzleti terv már 800 eurótól (+áfa)

Alapozza üzleti döntéseit nagyobb piaci szereplők tapasztalataira!

Bővebben

Toborzás

Toborzás

Találjon alkalmazottakat jelentősen olcsóbban, mintha egy fejvadászcéggel dolgozna! Gondoskodunk a hirdetésről, megszűrjük a jelentkezőket, és még egy munkaszerződés-mintát is biztosítunk.

Átlátható, átfogó szolgáltatáscsomagok már 1200 eurótól (+áfa)

Segítünk meghatározni a munkakörhöz tartozó feladatokat és az optimális fizetést.

Bővebben

Cégalapítás

Cégalapítás

Az alapcsomagunk magában foglalja a cégalapítást, a cégbejegyzés illetékét, a nemzetközi áfaregisztrációt, a bankszámlanyitást és az alapvető könyvelési szolgáltatást.

Szolgáltatáscsomagok már 1690 eurótól (+áfa)

Időkeret: 4-5 munkanap (áfaregisztrációval együtt)

Bővebben

Vállalkozástámogatás

Vállalkozástámogatás

Szervezze ki az adminisztratív teendőket és a különleges szakértelmet igénylő feladatokat, hogy arra koncentrálhasson, amihez a legjobban ért: a vállalkozás irányítására! Segítünk a céges dokumentumok hitelesítésében, védjegye bejegyeztetésében, vagy a legjobb ingatlanok vagy partnerek kiválasztásában. Bármire legyen is szüksége, nálunk megtalálja, amit keres.

Bővebben

Európai tartózkodási engedély

Európai tartózkodási engedély

Akár üzleti tevékenysége, akár befektetése, akár egyéb jogcímen szerezte meg európai tartózkodási engedélyét, ezzel Ön és családtagjai is korlátozás nélkül élhetnek, utazhatnak, dolgozhatnak vagy üzletelhetnek az Európai Unió országaiban. Az évek során több szát ügyfelünknek segítettünk tartózkodási és munkavállalási engedélyhez, valamint magyar útlevélhez jutni. Akár szeretne ténylegesen Magyarországra költözni, akár csak nagyobb szabadságra vágyik, mi segítünk.

Tartózkodási engedély

Tartózkodási engedély

A külföldiek számára elérhető összes magyarországi tartózkodásiengedély-típussal foglalkozunk. Akár csak egy regisztrációs kártya kell, akár az egész családdal akar idetelepülni, mi segítünk.

Tartózkodási engedély nem keresőtevékenységre már 1000 eurótól (+áfa)

Kérjen időpontot, és találjuk ki közösen, mi lesz a megoldás az Ön helyzetében!

 

Bővebben

Munkavállalási engedély

Munkavállalási engedély

Ha egy Európán kívülről érkező személy akar Magyarországon munkát vállalni, ehhez engedélyre lesz szüksége. Ha külföldiként Magyarországon szeretne dolgozni, vagy ha Európán kívülről érkező munkavállalót szeretne alkalmazni, forduljon hozzánk bizalommal!

Munkavállalási és tartózkodási engedély: 1200 euró (+áfa)

TAJ-kártya és adószám ügyintézése, valamint lakossági bankszámlanyitás is elérhető.

Bővebben

Üzleti célú bevándorlás

Üzleti célú bevándorlás

A magyarországi vállalkozás üzemeltetésével Ön és családja jogosulttá válik rá, hogy magyar tartózkodási engedélyt igényeljen, amellyel aztán vízum nélkül utazhat a schengeni övezet országai között.

Prémium cégalapítás és tartózkodási engedély: 9990 euró (+áfa)

Székhelyszolgáltatással és könyveléssel.

Bővebben

Vízum családoknak

Vízum családoknak

Első osztályú szolgáltatás kifejezetten családokra szabva. Házastársa és kiskorú gyermekei a családegyesítési engedéllyel, míg felnőtt gyermekei például diákvízummal jöhetnek Magyarországra.

Tartózkodásiengedély-kérelem Európán kívülről érkezőknek; családegyesítés: 1000 euró (+áfa) / fő

Egyszerre jelenkező családoknak jelentős kedvezményeket biztosítunk.

Bővebben

Állampolgárság

Állampolgárság

A magyar útlevél a tizedik legerősebb úti okmány a világon, hiszen ezzel nemcsak Európában lehet vízum nélkül utazgatni, hanem az Amerikai Egyesült Államokba és Kanadába is be lehet utazni.

Állampolgársági kérelem már 2300 eurótól (+áfa)

Régóta Magyarországon élőknek és magyar felmenőkkel rendelkezőknek.

Bővebben

Aranyvízum Magyarországon

Aranyvízum Magyarországon

A magyar aranyvízum azzal, hogy tíz éves tartózkodási engedélyt ad az egész családnak egyetlen befektetésért cserébe, kiemelkedik a többi hasonló program közül.

Read more

Prémium szolgáltatások

Prémium szolgáltatások

Magyarország remek választás mind az üzleti, mind a személyes célok megvalósításához, mert a mérsékelt adók, az alacsony megélhetési költségek és a rugalmas üzleti környezetnek köszönhetően még a kiváló minőségű szolgáltatások is kedvező áron érhetők el. Meg fog lepődni, mennyi mindent elérhet! Az ingatlanbefektetés, a nemzetközi adótanácsadás, sőt, a Magyarországi letelepedés mind jövedelmező és fényűző élményt nyújthat.

Tartózkodási engedély befektetéssel

Tartózkodási engedély befektetéssel

Ugyan a letelepedési államkötvény program jelenleg szünetel, a befektetők továbbra is szerezhetnek magyar tartózkodási engedélyt biztonságos, jövedelmező módon.

Ingatlanbefektetés: legalább két lakóingatlan, 240.000 eurótól

Az ingatlan kiválasztása, a cégalapítás és a tartózkodási engedély megszerzése mindössze 3 hónapot vesz igénybe.

Bővebben

Luxusingatlanok

Luxusingatlanok

Magyarországon az ingatlanpiac virágzik és tele van lehetőségekkel. Mivel az árak jóval alacsonyabbak, mint Nyugat-Európában, az olyan nagyértékű ingatlanok, mint a hotelek, gyárak vagy luxuslakások meglepően alacsony áron hozzáférhetőek.

Ha érdekli a protfóliónk, lépjen kapcsolatba velünk!

Bővebben

Nemzetközi adótanácsadás

Nemzetközi adótanácsadás

Könyvelési csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a külföldi tulajdonú vállalkozásokkal és a külföldi befektetőkkel valló munka területén. Kérjen tanácsot, hogyan optimalizálhatja adóbefizetéseit!

Adótanácsadás óránként 150 eurótól (+ áfa)

A magyar adórendszer európai viszonylatban kedvező: a társasági adó csupán 9%, a szeméji jövedelemadó és az osztalékadó csak 15%.

Kapcsolat

VIP szolgáltatások

VIP szolgáltatások

Megszokott csomagajánlataink mellett személyre szabott szolgáltatásokat is kínálunk, hogy a vállalkozásindítás és a tartózkodási engedély megszerzése mindennél kényelmesebb legyen. Legnépszerűbb szolgáltatásaink:

  • Sofőr és idegenvezető Budapesten
  • Virtuális asszisztens

Kérjen egyénre szabott árajánlatot!

Kapcsolat

Nyugdíjas évek Európában

Nyugdíjas évek Európában

Ha Budapestet vagy a magyar vidéket választja jól megérdemelt nyugdíjas éveiben, csupán a töredékét kell elköltenie annak az összegnek, amit Olaszországra vagy Franciaországra tett félre. A kiváló egészségügyi hálózat, a remek konyha és a termálfürdők Magyarországot ideális célponttá teszik.

  • Vegyen házat a „magyar Toscanában” vagy Budapest egyik történelmi kerületében
  • EU-s tartózkodási engedély, könnyű utazás, ingyenes egészségügyi ellátás
  • Jóval alacsonyabb megélhetési költségek, magasabb életszínvonal
  • Termálfürdők, pezsgő kultúra, jó közbiztonság, enyhe klíma
Kapcsolat

KAPCSOLAT

+36-1-317-8570
hétfőtől péntekig: 9:00-17:00
Helpers Hungary Kft.
Buda Business Center, 1027 Budapest, Kapás u. 11-15.