Ügyfeleink véleménye

A Helpers az egyet­len jó válasz­tás, ha vállal­ko­zást szeretne ala­pí­tani Magyar­országon. Gyors, ha­té­kony és szak­szerű csapat, mely A-tól Z-ig ott áll a cége mellett. Kiváló!

Alberto Ferrari Nomia International Kft.

Blog/Hírek

Air-conditioning at the office – Summer work safety in Hungary

Summer is on us, which means air-conditioning is being turned on in most offices and other places of business – and the temperature of the work environment affects the health as well as the productivity of the work force.

Report your corporate tax by 31 May in Hungary

Are you operating a company in Hungary? Then make sure to report and pay corporate tax for 2022 by 31 May 2023 the latest! You probably have an accountant that helps you with reporting related to your business – get in touch with them to make sure everything is alright.

Jó tanács

Az induló vállalkozások esetében az egyik nagy kihívás, hogy jelentős beruházást kell megvalósítani, mielőtt az üzlet profitot kezdene termelni. A költségek kezdeti optimalizálásához válassza személyre szabott, óradíjas adminisztrációs és irodai szolgáltatásainkat!

Vállalkozás ötletek és vállalkozástámogatás külföldieknek

Több mint tizenöt éves fennállásunk során számtalan kis- és középvállalkozásnak, valamint startupnak nyújtottunk üzleti tanácsadást és támogatást. Sok különféle területen szereztünk tapasztalatot, így nálunk mindent megtalál egy helyen, amire csak szüksége lehet cége működése során. Velünk már az alapítástól kezdve teljes kapacitással működhet a vállalat, kis befektetéssel, kiszámítható áron, így idejét és forrásait a növekedésre koncentrálhatja.

Ügyfeleinket az alábbiak készen várják:

Kapcsolati háló. Az évek során kialakított helyi és nemzetközi kapcsolatainkat nyugodt szívvel bocsátjuk ügyfeleink rendelkezésére, referenciákkal és ajánlásokkal együtt. Ha helyi partnert, akár irodát vagy raktárat keres, könnyen lehet, hogy már most tudjuk, kivel érdemes megismerkednie.

Szakértelem – HR, pénzügy, értékesítés, marketing. Egy rugalmas, testre szabott outsourcing megoldás lehetővé teszi, hogy ezeket a feladatokat az Ön cégénél is élvonalbeli szakemberek lássák el – és mindez annyiba sem kerül, mint egy átlagos képességű titkárnő fizetése. Nálunk egy kézben összpontosul a könyvelés és a HR-támogatás, az üzleti tervezés, a piackutatás és az adótanácsadás, így Önnek csak a vállalat irányításával kell foglalkoznia.

Adminisztráció és képviselet. Egy induló vállalkozásnál vagy egy új, nagyszabású projekt elején nehéz egyensúlyozni a kapacitás által lehetővé tett munkamennyiség és a pénzügyileg reális bővítés között. Ilyen esetben költséghatékony megoldás, ha az adminisztratív teendőket, köztük a virtuális iroda koordinálását és a beérkező hivatalos levelek kezelését a mi munkatársaink intézik saját vezetőink felügyelete alatt, míg a nemzetközi kereskedelemmel vagy egyéb ügyekkel kapcsolatos feladatokat szakértő partnereink veszik kézbe, akik tudják, mi a legrövidebb út a sikerhez.

KKV-k és startupok igényeire szabott megoldások

A Helpers olyan egyedi outsourcing struktúrát kínál, amely lehetővé teszi a professzionális működést és megjelenést rögtön az induláskor, jelentős kezdeti befektetés nélkül. Kérjen ingyenes konzultációt, és egyeztessünk róla, milyen típusú üzleti tanácsadás vagy támogatás szolgálná legjobban az Ön cége érdekeit!

Áraink

Az alábbi lista csak a leggyakrabban keresett szolgáltatásinkat tartalmazza. Ha nem találja, amit keres, akkor is lépjen velünk kapcsolatba bátran, és mondja el, mire van szüksége!

Cégmódosítás: 1500 euró (+áfa)

Piackutatás vagy partnerkeresés: akár már 1500 eurótól (+áfa)

Ingatlankeresés (iroda, raktár): egyedi árazás, kérjen árajánlatot!

Hitelesítés

 • Cégkivonat: 100 euró (magyar) / 150 euró (angol) (+áfa)
 • Pecsét: 120 eurótól (+áfa)
 • Apostille: 150 euró (+áfa)
 • Kereskedelmi számla: 120 euró (+áfa)
 • Származási bizonyítvány: 200 euró (+áfa)

Üzleti tanácsadás, asszisztencia, képviselet

 • Adótanácsadás: 120 euró (+áfa) / óra (legalább 2 óra)
 • Vámkezelés: egyedi árazás, kérjen árajánlatot!
 • Ügyfélkapu-regisztráció: 200 euró (+áfa)
 • Védjegy bejegyzése: 1000 euró (Magyarország) / 2000 euró (EU) (+áfa)
GYIK

Először is, mi vagyunk az egyetlen szolgáltató Magyarországon, amely külföldi tulajdonban lévő vállalkozásokra szakosodott a kis- és középvállalkozási szektorban. Ügyfeleinknek rengeteg speciális igényük van: általában nem beszélnek magyarul, nem ismerik a helyi piacot, és nagyon sokat utaznak – ugyanakkor elvárják, hogy minden zökkenőmentesen és szakszerűen történjen a vállalkozásukban. A Magyarországon alapított cég gyakran egy nagyobb nemzetközi vállalkozás része, vagy olyan családi vállalkozás, mely teljesen új a számukra. Az ebben a piaci szegmensben szerzett 15 éves szakmai tapasztalatunk alapján szakértőként tudunk kiváló megoldásokat nyújtani Önnek.

Semmiképpen sem. Tulajdonképpen éppen az induló és a kisvállalkozások tudják a legjobban kihasználni rugalmas üzleti megoldásainkat és az általunk kínált inkubációs lehetőségeket. Amint a cég már eredményesen működik és növekszik, belső szerkezetét, minden szempontból megfelelő szakemberek és asszisztensek segítségével, már egyedül is képes kezelni. A kezdeteknél azonban nagyon fontos, hogy az ügyvezető a tényleges üzleti tevékenységre összpontosíthassa a teljes figyelmét – ránk hagyva az adminisztráció és a napi ügyvitel terheit.

Az Apostille a hitelesítés egyik nemzetközileg elismert módja. Ügyfeleinknek leggyakrabban akkor van rá szükségük, ha meghatalmazással akarnak céget alapítani Magyarországon anélkül, hogy ideutaznának, a szükséges hitelesítés módja azonban mindig az aláíró személy lakhelyétől és az adott dokumentum tervezett felhasználásától függ. Munkatársaink minden esetben egyedileg ellenőrzik, milyen típusú hitelesítésre van szükség egy ügy továbbviteléhez. Erről itt olvashat bővebben.

Egyes országok árubeviteli vámkezeléséhez, főleg ha EU-n kívüli szállításról van szó, külön dokumentumok kellhetnek, melyek egyike a kereskedelmi számla. Ez a számla igazolja a tranzakciót, amely alapján az árut az országba kívánják hozni. Hogy a vámhatóság elfogadja, a számlát hitelesíttetni kell a Kereskedelmi és Iparkamarával.

A származási bizonyítvány igazolja, hogy az adott termékeket hol állították elő. Számos felhasználási lehetősége létezik, köztük az árubeviteli vámkezelés, pályázaton való részvétel, biztosítás vagy exporthitel finanszírozása. A Kereskedelmi és Iparkamara állíthatja ki többek között a kereskedelmi számla alapján.

A vállalat neve, logója és mottója mind olyan jellemzők, amelyek megkülönböztetik a céget más vállalkozásoktól. Ezek védjegyként való bejegyzése megakadályozza, hogy más vállalatok lemásolják ezeket, és ügyfelei is bízhatnak benne, hogy a védjegy mindig a már jól ismert minőséget takarja. A folyamat 6–12 hónapot is igénybe vehet, ám a védjegyet végül visszamenőleg fogják bejegyezni, a kérelem beadásának napjára. A védjegy bejegyzésével kapcsolatban ide kattintva talál további információt (angolul).

Kapcsolat

Használja ki a Helpers által nyújtott teljes körű megoldást már az első naptól, jelentős kezdeti befektetés nélkül, melynek keretében az irodai háttérszolgáltatásokat a Helpers saját szakemberei felügyelik!

Küldjön üzenetet

 • Adatkezelés
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Árajánlatkérés

Töltse ki űrlapunkat, adja meg adatait, és tegyen fel kérdéseket az általunk ajánlott üzleti megoldásokkal kapcsolatban – vagy kérjen ingyenes konzultációt!

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot!