Ügyfeleink véleménye

A Helpers Hungary minden szükséges segítséget megadott ahhoz, hogy megalapítsam és vezessem a cégemet, így én a saját munkámra koncentrálhattam. Nem is tudom, mihez kezdenék nélkülük!

Matthew Finn International Geoscience Kft.

Blog/Hírek

State of emergency over in Hungary, some restrictions remain

As of 18 June, the state of emergency in Hungary is officially cancelled. Some limitations remain, like wearing a mask in public transport and in shops, and the travel ban is still only lifted partially. Resident permits and work permits that expired during the state of emergency will expire on 2 August.

Travel ban to Hungary lifted partially

As of 1 May 2020, citizens of Austria, the Czech Republic, Germany, Poland, Slovakia, and South Korea are allowed to enter Hungary if they travel for business purposes, which must be verified upon request.

Jó tanács

Hacsak nem tulajdonosa az irodájának vagy üzletének, jó esély van rá, hogy a működés során többször is változik majd az iroda vagy üzlet címe. Ha azonban külön üzleti levelezési címe van, a hatóságok akkor is megtalálják, ha az iroda vagy üzlet máshova költözik – emellett pedig nem kell megfizetnie a székhely megváltoztatásával járó költségeket sem.

Virtuális iroda Budapesten

A hivatalosan bejegyzett székhely alapvető követelmény a magyar vállalatok számára: a hatóságok és partnerek ezen a címen keresik a céget. A Helpers szolgáltatását úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen azon külföldi üzletemberek igényeinek, akik nem érnek rá a vállalkozás hivatalos levelezésével vesződni.

A virtuális iroda nem egyszerűen levéltovábbítással összekötött székhelyszolgáltatás. Komplex adminisztratív támogatást nyíjtunk vállalkozásának, ami más esetben egy alkalmazott feladata lenne: felbontjuk a beérkező leveleket, felmérjük, melyiket hova kell továbbítani, ami pedig az ügyvezető figyelmét igényli, azt egy rövid, angol nyelvű összefoglalóval küldjük tovább. Ily módon a cégvezető elég, ha arra koncentrál, hogy sikerre vigye vállalkozását, és nem kell a papírmunka miatt aggódnia.

Székhelyszolgáltatás

A jogszabályok előírásai szerint a cég nevét fel kell tüntetni a vállalkozás székhelyén. A postát és minden egyéb megkeresést is (pl. egy esetleges hatósági ellenőrzést) egy olyan felkészült, magyarul beszélő szakembernek kell késedelem nélkül kezelnie, aki ismeri a vonatkozó jogszabályokat és a cég kötelezettségeit.

Levéltovábbítás

A Helpers által nyújtott székhely- és levéltovábbítási szolgáltatás, mely a fent említett valamennyi elemet tartalmazza, kényelmes, megbízható és költséghatékony megoldást nyújt a Magyarországon működő külföldi vállalkozások számára. Székhelye a főváros egyik rangos kerületében, a pénzügyi központban (az V. kerületben) lesz. Minden sürgős postai küldeményt 2 munkanapon belül elektronikusan továbbítunk a megfelelő személynek. Gyakran előfordulhat, hogy a postát közvetlenül a mi munkatársaink (pl. a könyvelési osztályunk szakemberei) intézik el, ezért ilyenkor semmi dolga sincs – ez különösen akkor kényelmes megoldás, amikor a válaszadási határidő rövid (esetenként 5 vagy 8 nap). Ha valamilyen ügyben mindenképpen a személyes közreműködésére van szükség, külön díj felszámítása nélkül angol nyelvű összefoglalót készítünk és instrukciókat adunk.

Áraink

Székhely és postakezelési/-továbbítási szolgáltatás:

Standard csomag egy évre: 1000 euró (+áfa)

Alapvető virtuális iroda szolgáltatásunk minden szükségletét kielégíti egy olyan, külföldi tulajdonú vállalkozásnak, amely (egyelőre) nem akar külön alkalmazottat felvenni a hivatalos levelek kezelésére. A csomag a következőket tartalmazza:

 • székhely Budapest szívében
 • bejövő levelek fogadása és regisztrálása
 • korlátlan szkennelés és továbbítás e-mailben
 • közvetlen levéltovábbítás a könyvelőnek
 • angol nyelvű összefoglalók szükség szerint
 • levélszemét biztonságos kezelése

Prémium csomag két évre: 1800 euró (+áfa)

A standard csomag minden szolgáltatása mellett az alábbiakat tartalmazza:

 • évente három A/4-es levél továbbítása futárral
 • üzleti / hivatalos levelek korlátlan továbbítása külföldi címre
 • biztonságos és egyszerű online dokumentumtárolás
 • céges bélyegző a dokumentumok hitelesítéséhez

A csomagokban elérhető szolgáltatások részletes listáját ide kattintva érheti el. Amennyiben érdekelné a Prémium csomag néhány szolgáltatása, de nem mindegyik, kérjen személyre szabott árajánlatot!

Ezenfelül további kedvezményt tudunk adni, ha egyszerre több szolgáltatást is megrendel.

GYIK

Magyarországon a bejegyzett székhely a vállalat hivatalos címe. A hatóságok ezen a címen keresik a céget, ezért nagyon fontos, hogy az ide érkező üzeneteket tapasztalt szakemberek kezeljék. Célszerű, ha a székhely egy vállalat teljes fennállása alatt ugyanaz marad, miközben könnyen lehet, hogy az iroda vagy az üzlet többször is új helyszínre költözik, ahogy bővül a vállalkozás. A Helpers virtuálisiroda-szolgáltatóként gondoskodik róla, hogy minden, a hatóságok vagy az üzelti partnerek által a vállalat bejegyzett székhelyére küldött levél időben eljusson a megfelelő személyhez, legyen az akár a könyvelő, akár az ügyvezető.

A virtuális iroda egy olyan szolgáltatás, amely hivatalosan a vállalat rendelkezésére bocsát egy valós címet, amit azontúl a saját székhelyeként használhat, és ahol felkészült személyzet várja egész nap a cég számára érkező postai küldeményeket és hivatalos megkereséseket. A virtuális iroda az egyszerű levéltovábbításon felül adminisztratív asszisztenciát is biztosít: a leveleket felbontjuk, megállapítjuk, melyiket hova kell továbbküldeni, biztonságos módon megszabadulunk a levélszeméttől, és csak akkor küldünk e-mailt, ha valami ügyvezetői döntést igényel; ilyenkor rövid, angol nyelvű összefoglalót is mellékelünk. Így az ügyvezetőnek csak azokkal az ügyekkel kell személyesen is foglalkoznia, amelyek ezt megkívánják.

Megteheti, de csak akkor, ha a barátja gondoskodik róla, hogy a cég teljes neve jól láthatóan megjelenjen a kapuján és postaládáján; ha képviselni tudja a céget, ha (bejelentés nélkül) megjelenik a címén egy adóellenőr; ha tudja, mi a teendő a hatóságoktól érkező, gyakran pár napon belüli intézkedést megkívánó levelekkel; illetve, ha felelősséget (és, szükség esetén, kártérítést) vállal, ha véletlenül lemaradna egy határidőről, mert valamiért nem tudott időben továbbítani egy levelet. A fent felsoroltak miatt érdemesebb tehát tapasztalt székhelyszolgáltatóhoz fordulni – mint amilyen a Helpers is.

A sürgős üzeneteket két munkanapon belül továbbítjuk (szkennelve), a többit pedig heti rendszerességgel. Ugyanakkor megeshet, hogy hetekig-hónapokig nem kap levelet – például a könyveléshez kapcsolódó leveleket közvetlenül a könyvelőnek fogjuk továbbítani, főleg, ha ezek magyarul vannak.

Nem, a virtuális iroda nem tartalmaz telefonos szolgáltatást. Ennek oka az, hogy itt elsősorban a hatóságok keresik a cégeket, ezt pedig mindig írott formában, levélben teszik – a leveleket pedig munkatársaink könnyven továbbíthatják a megfelelő címzettnek (többnyire a cég könyvelőjének). Ha arra van szüksége, hogy valaki felvegye a telefont az Ön vagy vállalkozása nevében, érdemes felvennie egy asszisztenst, aki mindig naprakész információval szolgálhat az érdeklődőknek.

Kapcsolat

Soha ne késsen le semmilyen határidőt csak azért, mert nem tud időben válaszolni egy hivatalos levélre vagy megkeresésre! Mi Ön helyett feldolgozzuk és továbbítjuk a postáját.

Küldjön üzenetet
 • Adatkezelés
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Árajánlatkérés

A legtöbb ügyfelünk csomagban rendeli meg szolgáltatásainkat, így integráltan, minden problémától mentesen a lehető legjobb árat kapják. Beszéljünk meg egy időpontot az ingyenes konzultációra!

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot!