Ügyfeleink véleménye

A Helpers Hungary minden szükséges segítséget megadott ahhoz, hogy megalapítsam és vezessem a cégemet, így én a saját munkámra koncentrálhattam. Nem is tudom, mihez kezdenék nélkülük!

Matthew Finn International Geoscience Kft.

Blog/Hírek

Company setup or freelancing in Hungary? Learn the pros and cons of each

Are you planning to do business in Hungary? You have several options – you just need an idea for your operation, and find the business form that suits it best. Company formation or self-employment? VAT or no VAT? Which tax regime? Let’s give you a crash course.

Registered seat upgrade in Hungary with Helpers

What do you get at your registered seat? How fast and reliable is mail forwarding? Do you get actionable, English summaries of important messages? Upgrade your registered seat to a virtual office with Helpers and focus your resources on growing your business.

Jó tanács

Hacsak nem tulajdonosa az irodájának vagy üzletének, jó esély van rá, hogy a működés során többször is változik majd az iroda vagy üzlet címe. Ha azonban külön üzleti levelezési címe van, a hatóságok akkor is megtalálják, ha az iroda vagy üzlet máshova költözik – emellett pedig nem kell megfizetnie a székhely megváltoztatásával járó költségeket sem.

Virtuális iroda Budapesten

A hivatalosan bejegyzett székhely alapvető követelmény a magyar vállalatok számára: a hatóságok és partnerek ezen a címen keresik a céget. A Helpers szolgáltatását úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen azon külföldi üzletemberek igényeinek, akik nem érnek rá a vállalkozás hivatalos levelezésével vesződni.

A virtuális iroda nem egyszerűen levéltovábbítással összekötött székhelyszolgáltatás. Komplex adminisztratív támogatást nyíjtunk vállalkozásának, ami más esetben egy alkalmazott feladata lenne: felbontjuk a beérkező leveleket, felmérjük, melyiket hova kell továbbítani, ami pedig az ügyvezető figyelmét igényli, azt egy rövid, angol nyelvű összefoglalóval küldjük tovább. Ily módon a cégvezető elég, ha arra koncentrál, hogy sikerre vigye vállalkozását, és nem kell a papírmunka miatt aggódnia.

Székhelyszolgáltatás

A jogszabályok előírásai szerint a cég nevét fel kell tüntetni a vállalkozás székhelyén. A postát és minden egyéb megkeresést is (pl. egy esetleges hatósági ellenőrzést) egy olyan felkészült, magyarul beszélő szakembernek kell késedelem nélkül kezelnie, aki ismeri a vonatkozó jogszabályokat és a cég kötelezettségeit.

Levéltovábbítás

A Helpers által nyújtott székhely- és levéltovábbítási szolgáltatás, mely a fent említett valamennyi elemet tartalmazza, kényelmes, megbízható és költséghatékony megoldást nyújt a Magyarországon működő külföldi vállalkozások számára. Székhelye a főváros egyik rangos kerületében, a pénzügyi központban (az V. kerületben) lesz. Minden sürgős postai küldeményt 2 munkanapon belül elektronikusan továbbítunk a megfelelő személynek. Gyakran előfordulhat, hogy a postát közvetlenül a mi munkatársaink (pl. a könyvelési osztályunk szakemberei) intézik el, ezért ilyenkor semmi dolga sincs – ez különösen akkor kényelmes megoldás, amikor a válaszadási határidő rövid (esetenként 5 vagy 8 nap). Ha valamilyen ügyben mindenképpen a személyes közreműködésére van szükség, külön díj felszámítása nélkül angol nyelvű összefoglalót készítünk és instrukciókat adunk.

Áraink

Székhely és postakezelési/-továbbítási szolgáltatás

Virtuális iroda szolgáltatásunk minden szükségletét kielégíti egy olyan, külföldi tulajdonú vállalkozásnak, amely (egyelőre) nem akar külön alkalmazottat felvenni a hivatalos levelek kezelésére. A szolgáltatás a következőket tartalmazza:

 • székhely Budapest szívében
 • bejövő levelek fogadása és regisztrálása
 • korlátlan szkennelés és továbbítás e-mailben
 • közvetlen levéltovábbítás a könyvelőnek
 • angol nyelvű összefoglalók szükség szerint
 • levélszemét biztonságos kezelése

Szolgáltatásunkat megrendelheti akár egy hónapra vagy két évre – minél hosszabb időre kéri, annál alacsonyabb a havi ár. Az első év után 20% kedvezményt adunk

Egyszeri szolgáltatás / Első év:

 • 1 hónap: 150 euró (+áfa)
 • 3 hónap: 400 euró (+áfa)
 • 6 hónap: 750 euró (+áfa)
 • 1 év: 1200 euró (+áfa)
 • 2 év: 2000 euró (+áfa)

A második évtől kezdve:

 • 1 hónap: 120 euró (+áfa)
 • 3 hónap: 320 euró (+áfa)
 • 6 hónap: 600 euró (+áfa)
 • 1 év: 960 euró (+áfa)
 • 2 év: 1600 euró (+áfa)

Az árak összehasonlító táblázatát tartalmazó (angol nyelvű) brosúránkat itt találja.

GYIK

Magyarországon a bejegyzett székhely a vállalat hivatalos címe. A hatóságok ezen a címen keresik a céget, ezért nagyon fontos, hogy az ide érkező üzeneteket tapasztalt szakemberek kezeljék. Célszerű, ha a székhely egy vállalat teljes fennállása alatt ugyanaz marad, miközben könnyen lehet, hogy az iroda vagy az üzlet többször is új helyszínre költözik, ahogy bővül a vállalkozás. A Helpers virtuálisiroda-szolgáltatóként gondoskodik róla, hogy minden, a hatóságok vagy az üzelti partnerek által a vállalat bejegyzett székhelyére küldött levél időben eljusson a megfelelő személyhez, legyen az akár a könyvelő, akár az ügyvezető.

A virtuális iroda egy olyan szolgáltatás, amely hivatalosan a vállalat rendelkezésére bocsát egy valós címet, amit azontúl a saját székhelyeként használhat, és ahol felkészült személyzet várja egész nap a cég számára érkező postai küldeményeket és hivatalos megkereséseket. A virtuális iroda az egyszerű levéltovábbításon felül adminisztratív asszisztenciát is biztosít: a leveleket felbontjuk, megállapítjuk, melyiket hova kell továbbküldeni, biztonságos módon megszabadulunk a levélszeméttől, és csak akkor küldünk e-mailt, ha valami ügyvezetői döntést igényel; ilyenkor rövid, angol nyelvű összefoglalót is mellékelünk. Így az ügyvezetőnek csak azokkal az ügyekkel kell személyesen is foglalkoznia, amelyek ezt megkívánják.

Megteheti, de csak akkor, ha a barátja gondoskodik róla, hogy a cég teljes neve jól láthatóan megjelenjen a kapuján és postaládáján; ha képviselni tudja a céget, ha (bejelentés nélkül) megjelenik a címén egy adóellenőr; ha tudja, mi a teendő a hatóságoktól érkező, gyakran pár napon belüli intézkedést megkívánó levelekkel; illetve, ha felelősséget (és, szükség esetén, kártérítést) vállal, ha véletlenül lemaradna egy határidőről, mert valamiért nem tudott időben továbbítani egy levelet. A fent felsoroltak miatt érdemesebb tehát tapasztalt székhelyszolgáltatóhoz fordulni – mint amilyen a Helpers is.

A sürgős üzeneteket két munkanapon belül továbbítjuk (szkennelve), a többit pedig heti rendszerességgel. Ugyanakkor megeshet, hogy hetekig-hónapokig nem kap levelet – például a könyveléshez kapcsolódó leveleket közvetlenül a könyvelőnek fogjuk továbbítani, főleg, ha ezek magyarul vannak.

Nem, a virtuális iroda nem tartalmaz telefonos szolgáltatást. Ennek oka az, hogy itt elsősorban a hatóságok keresik a cégeket, ezt pedig mindig írott formában, levélben teszik – a leveleket pedig munkatársaink könnyven továbbíthatják a megfelelő címzettnek (többnyire a cég könyvelőjének). Ha arra van szüksége, hogy valaki felvegye a telefont az Ön vagy vállalkozása nevében, érdemes felvennie egy asszisztenst, aki mindig naprakész információval szolgálhat az érdeklődőknek.

Kapcsolat

Soha ne késsen le semmilyen határidőt csak azért, mert nem tud időben válaszolni egy hivatalos levélre vagy megkeresésre! Mi Ön helyett feldolgozzuk és továbbítjuk a postáját.

Küldjön üzenetet

 • Adatkezelés
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Árajánlatkérés

A legtöbb ügyfelünk csomagban rendeli meg szolgáltatásainkat, így integráltan, minden problémától mentesen a lehető legjobb árat kapják. Beszéljünk meg egy időpontot az ingyenes konzultációra!

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot!