Üzleti szolgáltatások

Nálunk egy helyen érhető el minden szolgáltatás, amely a magyarországi cégalapításhoz szükséges lehet: regisztráció, könyvelés, székhelyszolgáltatás, levéltovábbítás, üzleti terv, toborzás... és még sok más. A Helpers Hungary átfogó üzleti asszisztenciát kínál, mely a vállalkozásindítás és -üzemeltetés minden aspektusát lefedi. 15 éves tapasztalatunkkal és helyi hálózatunkkal mindenben a segítségére lehetünk.

Bevándorlás

Számos módon lehet Magyarországon tartózkodási engedélyhez jutni. Mi mindegyik eljárásban tudunk segíteni, akár vállalkozás működtetése alapján, akár családegyesítéssel vagy diákként adná be kérelmét. Emellett minden, munkavállaláshoz kapcsolódó ügyintézésben, munkavállalási engedély, sőt, a magyar állampolgárság megszerzésében is állunk rendelkezésére. Ezenkívül jogosítvány honosításával és lakcím regisztrációjával is foglalkozunk.

Befektetési lehetőségek Magyarországon

Ügyfeleinknek sokféle magyarországi, elsősorban ingatlanbefektetési lehetőséget kínálunk, melyek mind kiváló megtérüléssel kecsegtetnek, bármelyik lakó- vagy üzleti ingatlant is választja nagy körültekintéssel összeállított portfóliónkból, Budapesten vagy az ország bármely más táján, akár ingatlankezelési szolgáltatással kiegészítve. Ismerje meg a legjobb helyi ingatlan-befektetési lehetőségeket – már 100.000 euró értékben!

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk, ha első kézből szeretne információt kapni a legjobb magyarországi befektetési lehetőségekről!