Ügyfeleink véleménye

Mivel ez a Helpers legújabb szolgáltatása, még egyetlen ügyfelünk se mondott róla véleményt.

LEGYEN ÖN AZ ELSŐ aki ajánl minket

Blog/Hírek

Implementation decree published for the new immigration law

The new immigration law of Hungary has been in force since 1 January 2024, and finally the implementation decree was also published on 29 February.

Henley Passport Index 2024: Hungarian passport 7th best in world

In 2024, Hungary ranks again among the Top 10 on the Henley Passport Index that lists the most desired passports around the world.

Jó tanács

Noha a rövidtávú lakás­kiadás jövedel­mezőbb, ha biztos jövedelemre vágyik, érde­me­sebb hosszú távú bér­lőt keres­ni a befek­te­tési céllal vett ingat­lanba.

Tartózkodási engedély ingatlanbefektetéssel

FIGYELEM! 2023 novemberében új befektetés alapú tartózkodásiengedély-koncepciót ismertettek. További információért kattintson ide!

Ugyan a 2023 novemberében publikált program még nem elérhető (várhatóan valamikor 2024 folyamán kerül bevezetésre), a Helpers már most is több olyan opciót kínál, mely lehetővé teszi, hogy Ön és családja európai tartózkodási engedélyt szerezzen befektetés révén.

  • Ha érdeklik a 2024 folyamán bevezetendő programmal kapcsolatos részletek és hírek, kattintson ide, és kövesse blogunkat!
  • Tartózkodási engedélyt cégalapítással is szerezhet, erről ide kattintva tájékozódhat.
  • A befektetés alapú bevándorlási lehetőségekről ide kattintva tudhat meg többet.

Alább az ingatlanbefektetés által megszerezhető tartózkodási engedélyről olvashat.

A magyarországi ingatlanvásárlás önmagában nem jogosít fel tartózkodási engedély igénylésére. Ennek ellenére lehetséges magyar tartózkodási engedélyt szerezni ingatlanbefektetés által: ha céget alapít, melynek fő tevékenysége az ingatlankezelés lesz, a vállalkozásvezetés alapján már folyamodhat tartózkodási engedélyért saját maga és családtagjai számára.

Befektetés: legalább két ingatlan megvásárlása, összesen 240.000 euró értékben
Cégalapítás, az első évben ügyintézés, jogi és személyi asszisztencia a Helpers munkatársaitól: 20.000 euró

Cégalapítás

A magyarországi cégalapításnál nincs gyorsabb vagy egyszerűbb az Európai Unióban. Mindössze 4-5 munkanapot vesz igénybe, és az ügyvezető nemzetiségétől függetlenül elegendő hozzá mindössze egyetlen, személyazonosításra alkalmas igazolvány (többnyire az útlevél). Elég egyetlen alkalommal Magyarországra utazni a céges bankszámla megnyitása végett, és a vállalkozás már meg is kezdheti a működést. Fő tevékenysége az ingatlankezelés lesz (fő bevétele pedig a megvásárolt ingatlan kiadásából fog származni); ugyanakkor a vállalat automatikusan EU-s adószámot kap, amivel további üzleteket bonyolíthat az Európai Unión belül.

Ingatlanbefektetés

A vállalat fő bevételi forrása a megvásárolt ingatlan kiadásából származik majd. Hogy a vállalkozás valóban jövedelmező legyen, olyan ingatlant kell választani, mely jó eséllyel vonz majd megbízható bérlőket. Magyarországon (és Budapesten) számos típusú ingatlan lehet jó befektetés, a belvárosi polgári lakásoktól a panellakásokig. Kiterjedt hálózatunk segítségével biztosan megtaláljuk azt a (legalább két) ingatlan, amely a lehető legjobb megtérülést hozza majd.

Tartózkodási engedély

Aki stabilan jövedelmező vállalkozást visz Magyarországon, az könnyen meg fogja kapni a tartózkodási engedélyt. Az engedélykérelem pozitív elbírálását elősegíti, ha a kérelmező részletes üzleti tervet is benyújt, mely igazolja a vállalkozás életképességét. Amikor pedig a kérelmező megkapja az engedélyt, a családja (felesége és kiskorú gyermekei) számára is sikerrel folyamodhat tartózkodási engedélyért.

Áraink

Befektetés: legalább két ingatlan megvásárlása, összesen 240.000 euró értékben

Cégalapítás, az első évben ügyintézés, jogi és személyi asszinsztencia a Helpers munkatársaitól: 20.000 euró.
A szolgáltatás az alábbiakat tartalmazza:

  • Cégalapítás, kamarai rgisztráció, vállalati bankszámlanyitás
  • Könyvelés, székhelyszolgáltatás és levéltovábbítás egy évre
  • Összeállítunk egy pontos üzleti tervet
  • Megkeressük a legmegfelelőbb ingatlanokat
  • Átfogó jogi asszisztencia az ingatlanvásárláshoz
  • Tartózkodásiengedély-ügyintézés Önnek és családjának
GYIK

Mivel a tartózkodási engedélyre való jogosultság alapja a vállalkozás működtetése, mindaddig fenn kell tartani a vállalkozást és meg kell tartani az ingatlanokat, amíg meg szeretné tartani a tartózkodási engedélyt. Ha azonban nincs többé szüksége rá, bármikor eladhatja a lakásokat és felszámolhatja a céget.

Árajánlatkérés

Megalapítjuk ingatlan­ke­ze­léssel fog­lal­kozó cégét, kere­sünk meg­felelő ingat­lant, és össze­állítjuk a tar­tóz­ko­dá­si­en­ge­dély-kérelmet.

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot!