Ügyfeleink véleménye

Mivel ez a Helpers legújabb szolgáltatása, még egyetlen ügyfelünk se mondott róla véleményt.

LEGYEN ÖN AZ ELSŐ aki ajánl minket

Blog/Hírek

Authorization for your employees at your Hungarian business

An authorization always refers to some kind of representation. While employees represent the company they work for when they are meeting clients or serving them in a shop, that does not normally require a separate, official authorization. When they need to sign contracts or make payments on behalf of the company, however, they will need proof that they can do so.

What are all those 1% billboards about?

Wherever you go in Hungary these days, you will see billboards asking for your 1%. But what do they mean? Well, they are asking you donate 1% of your personal income tax, which you can do now that the tax returns season is coming up. And how does that work?

Jó tanács

Noha a rövidtávú lakás­kiadás jövedel­mezőbb, ha biztos jövedelemre vágyik, érde­me­sebb hosszú távú bér­lőt keres­ni a befek­te­tési céllal vett ingat­lanba.

Tartózkodási engedély ingatlanbefektetéssel

A magyarországi ingatlanvásárlás önmagában nem jogosít fel tartózkodási engedély igénylésére. Ennek ellenére lehetséges magyar tartózkodási engedélyt szerezni ingatlanbefektetés által: ha céget alapít, melynek fő tevékenysége az ingatlankezelés lesz, a vállalkozásvezetés alapján már folyamodhat tartózkodási engedélyért saját maga és családtagjai számára.

Befektetés: legalább két ingatlan megvásárlása, összesen 240.000 euró értékben
Cégalapítás, az első évben ügyintézés, jogi és személyi asszinsztencia a Helpers munkatársaitól: 20.000 euró

Cégalapítás

A magyarországi cégalapításnál nincs gyorsabb vagy egyszerűbb az Európai Unióban. Mindössze 4-5 munkanapot vesz igénybe, és az ügyvezető nemzetiségétől függetlenül elegendő hozzá mindössze egyetlen, személyazonosításra alkalmas igazolvány (többnyire az útlevél). Elég egyetlen alkalommal Magyarországra utazni a céges bankszámla megnyitása végett, és a vállalkozás már meg is kezdheti a működést. Fő tevékenysége az ingatlankezelés lesz (fő bevétele pedig a megvásárolt ingatlan kiadásából fog származni); ugyanakkor a vállalat automatikusan EU-s adószámot kap, amivel további üzleteket bonyolíthat az Európai Unión belül.

Ingatlanbefektetés

A vállalat fő bevételi forrása a megvásárolt ingatlan kiadásából származik majd. Hogy a vállalkozás valóban jövedelmező legyen, olyan ingatlant kell választani, mely jó eséllyel vonz majd megbízható bérlőket. Magyarországon (és Budapesten) számos típusú ingatlan lehet jó befektetés, a belvárosi polgári lakásoktól a panellakásokig. Kiterjedt hálózatunk segítségével biztosan megtaláljuk azt a (legalább két) ingatlan, amely a lehető legjobb megtérülést hozza majd.

Tartózkodási engedély

Aki stabilan jövedelmező vállalkozást visz Magyarországon, az könnyen meg fogja kapni a tartózkodási engedélyt. Az engedélykérelem pozitív elbírálását elősegíti, ha a kérelmező részletes üzleti tervet is benyújt, mely igazolja a vállalkozás életképességét. Amikor pedig a kérelmező megkapja az engedélyt, a családja (felesége és kiskorú gyermekei) számára is sikerrel folyamodhat tartózkodási engedélyért.

Áraink

Befektetés: legalább két ingatlan megvásárlása, összesen 240.000 euró értékben

Cégalapítás, az első évben ügyintézés, jogi és személyi asszinsztencia a Helpers munkatársaitól: 20.000 euró.
A szolgáltatás az alábbiakat tartalmazza:

  • Cégalapítás, kamarai rgisztráció, vállalati bankszámlanyitás
  • Könyvelés, székhelyszolgáltatás és levéltovábbítás egy évre
  • Összeállítunk egy pontos üzleti tervet
  • Megkeressük a legmegfelelőbb ingatlanokat
  • Átfogó jogi asszisztencia az ingatlanvásárláshoz
  • Tartózkodásiengedély-ügyintézés Önnek és családjának
GYIK

Mivel a tartózkodási engedélyre való jogosultság alapja a vállalkozás működtetése, mindaddig fenn kell tartani a vállalkozást és meg kell tartani az ingatlanokat, amíg meg szeretné tartani a tartózkodási engedélyt. Ha azonban nincs többé szüksége rá, bármikor eladhatja a lakásokat és felszámolhatja a céget.

Árajánlatkérés

Megalapítjuk ingatlan­ke­ze­léssel fog­lal­kozó cégét, kere­sünk meg­felelő ingat­lant, és össze­állítjuk a tar­tóz­ko­dá­si­en­ge­dély-kérelmet.

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot!