Ügyfeleink véleménye

Mivel ez a Helpers legújabb szolgáltatása, még egyetlen ügyfelünk se mondott róla véleményt.

LEGYEN ÖN AZ ELSŐ aki ajánl minket

Blog/Hírek

ETIAS visa waiver goes live May 2023

Currently, passport holders of more than 50 countries can enter the Schengen zone without a visa. Starting from May 2023, they will be required to apply for an ETIAS visa waiver before their trip.

Az Ukrajnából Magyarországra menekülők helyzete és lehetőségei – 2022.03.20.

Az Ukrajnából most Magyarországra menekülő emberek négy csoportba sorolhatók, és mindegyik csoportnak mások a lehetőségei, ha itt akarnak maradni.

Jó tanács

Noha a rövidtávú lakás­kiadás jövedel­mezőbb, ha biztos jövedelemre vágyik, érde­me­sebb hosszú távú bér­lőt keres­ni a befek­te­tési céllal vett ingat­lanba.

Tartózkodási engedély ingatlanbefektetéssel

A magyarországi ingatlanvásárlás önmagában nem jogosít fel tartózkodási engedély igénylésére. Ennek ellenére lehetséges magyar tartózkodási engedélyt szerezni ingatlanbefektetés által: ha céget alapít, melynek fő tevékenysége az ingatlankezelés lesz, a vállalkozásvezetés alapján már folyamodhat tartózkodási engedélyért saját maga és családtagjai számára.

Befektetés: legalább két ingatlan megvásárlása, összesen 200.000 euró értékben
Cégalapítás, az első évben ügyintézés, jogi és személyi asszinsztencia a Helpers munkatársaitól: a vételár 10%-a

Cégalapítás

A magyarországi cégalapításnál nincs gyorsabb vagy egyszerűbb az Európai Unióban. Mindössze 4-5 munkanapot vesz igénybe, és az ügyvezető nemzetiségétől függetlenül elegendő hozzá mindössze egyetlen, személyazonosításra alkalmas igazolvány (többnyire az útlevél). Elég egyetlen alkalommal Magyarországra utazni a céges bankszámla megnyitása végett, és a vállalkozás már meg is kezdheti a működést. Fő tevékenysége az ingatlankezelés lesz (fő bevétele pedig a megvásárolt ingatlan kiadásából fog származni); ugyanakkor a vállalat automatikusan EU-s adószámot kap, amivel további üzleteket bonyolíthat az Európai Unión belül.

Ingatlanbefektetés

A vállalat fő bevételi forrása a megvásárolt ingatlan kiadásából származik majd. Hogy a vállalkozás valóban jövedelmező legyen, olyan ingatlant kell választani, mely jó eséllyel vonz majd megbízható bérlőket. Magyarországon (és Budapesten) számos típusú ingatlan lehet jó befektetés, a belvárosi polgári lakásoktól a panellakásokig. Kiterjedt hálózatunk segítségével biztosan megtaláljuk azt a (legalább két) ingatlan, amely a lehető legjobb megtérülést hozza majd.

Tartózkodási engedély

Aki stabilan jövedelmező vállalkozást visz Magyarországon, az könnyen meg fogja kapni a tartózkodási engedélyt. Az engedélykérelem pozitív elbírálását elősegíti, ha a kérelmező részletes üzleti tervet is benyújt, mely igazolja a vállalkozás életképességét. Amikor pedig a kérelmező megkapja az engedélyt, a családja (felesége és kiskorú gyermekei) számára is sikerrel folyamodhat tartózkodási engedélyért.

Áraink

Befektetés: legalább két ingatlan megvásárlása, összesen 200.000 euró értékben

Cégalapítás, az első évben ügyintézés, jogi és személyi asszinsztencia a Helpers munkatársaitól: a vételár 10%-a

A szolgáltatás az alábbiakat tartalmazza:

  • Cégalapítás, kamarai rgisztráció, vállalati bankszámlanyitás
  • Könyvelés, székhelyszolgáltatás és levéltovábbítás egy évre
  • Összeállítunk egy pontos üzleti tervet
  • Megkeressük a legmegfelelőbb ingatlanokat
  • Átfogó jogi asszisztencia az ingatlanvásárláshoz
  • Tartózkodásiengedély-ügyintézés Önnek és családjának
GYIK

Mivel a tartózkodási engedélyre való jogosultság alapja a vállalkozás működtetése, mindaddig fenn kell tartani a vállalkozást és meg kell tartani az ingatlanokat, amíg meg szeretné tartani a tartózkodási engedélyt. Ha azonban nincs többé szüksége rá, bármikor eladhatja a lakásokat és felszámolhatja a céget.

Árajánlatkérés

Megalapítjuk ingatlan­ke­ze­léssel fog­lal­kozó cégét, kere­sünk meg­felelő ingat­lant, és össze­állítjuk a tar­tóz­ko­dá­si­en­ge­dély-kérelmet.

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot!