Bevándorlás

Számos módon lehet Magyarországon tartózkodási engedélyhez jutni. Mi mindegyik eljárásban tudunk segíteni, akár vállalkozás működtetése alapján, akár családegyesítéssel vagy diákként adná be kérelmét. Emellett minden, munkavállaláshoz kapcsolódó ügyintézésben, munkavállalási engedély, sőt, a magyar állampolgárság megszerzésében is állunk rendelkezésére. Ezenkívül jogosítvány honosításával és lakcím regisztrációjával is foglalkozunk.

Aranyvízum Magyarországon

Ebben a programban a nemzetközi befektetők 10 évre szerezhetnek magyarországi tartózkodási engedélyt, amellyel vízummentesen utazhatnak be az Európai Unió és a schengeni övezet tagállamaiba, miközben más országokba is könnyebben kaphatnak vízumot. Az új típusú tartózkodási engedélyt a család tagjai együtt is kérelmezhetik, lejáratkor pedig meghosszabbíthatják. A programra előreláthatólag 2024 júliusától lehet jelentkezni.

Bővebben

Üzleti célú bevándorlás

Magyarországon tartózkodási engedélyt szerezhetnek azok a külföldi üzletemberek, akik ügyvezetőként atív szerepet töltenek be vállalkozásuk vezetésében. Az üzleti célú bevándorlás feltétele, hogy ügyfelünk céget alapítson Magyarországon, üzleti tervet készítsen, és gondoskodjon róla, hogy a vállalkozás sikeres működtetéséhez szükséges előírások teljesülnek. Amint az ügyvezető megkapja a tartózkodási engedélyt, a házastársa és a gyermekeik is kérvényezhetik azt családegyesítés keretében. A program bárki előtt nyitva áll, nemzetiségtől függetlenül.

Bővebben

Vendégbefektetői vízum

FIGYELEM! 2023 November: Nemrég újabb befektetés alapú tartózkodási engedély koncepciót ismertettek. További információért kattintson ide!

Európa legújabb, legvonzóbb bevándorlási befektetői progamja egyedülálló lehetőséget biztosít, melynek keretében most bárki letelepedési engedélyhez juthat Magyarországon, mellyel korlátozás nélkül élhet, dolgozhat és utazhat az Európai Unió, illetve a schengeni övezet területén. Mindössze egyetlen, 250.000 eurós biztonságos, államilag garantált befektetésért cserébe bárki nemzetiségtől függetlenül már egyetlen látogatás után letelepedési engedélyt kaphat. A befektetés ideje csupán 10 év, az ezzel megszerzett, egész család számára igényelhető letelepedési engedély azonban örökre szól.

Bővebben

Tartózkodási engedély

Ha biztonságosan és költséghatékonyan szeretne európai tartózkodási engedélyt szerezni, Magyarországon ezt könnyen megteheti, hiszen számos lehetőség áll ügyfeleink rendelkezésére, a világ bármely tájáról származnak is. Különféle alapokon igényelhetnek tartózkodási vagy letelepedési engedélyt, úgy mint munkavállalás, saját cég vezetése, diák státusz stb. Ha tudni szeretné, Önnek és családjának mi lenne a legjobb, egyeztessen időpontot, és kérjen ingyenes tanácsadást!

Bővebben

Munkavállalási engedély

Ha egy Európán kívülről érkező személy akar Magyarországon munkát vállalni, ehhez (néhány speciális esettől eltekintve) engedélyre lesz szüksége. Sok ügyfelünk nem tudja, hogy ehhez az első lépés, hogy állást keres, és aláírja a munkaszerződését – ráadásul egyes esetekben a munkáltatók sincsenek ezzel tisztában, és a segítségünkre szorulnak. Ha külföldiként Magyarországon szeretne dolgozni, vagy ha Európán kívülről érkező munkavállalót szeretne alkalmazni, forduljon hozzánk bizalommal!

Bővebben

Magyar állampolgárság

A magyar útlevélnél nincs is kívánatosabb úti okmány a világon, hiszen ezzel nemcsak Európában lehet vízum nélkül utazgatni, hanem az Amerikai Egyesült Államokba és Kanadába is be lehet utazni, sok más országgal egyetemben. Ha tudni akarja, jogosult-e a magyar állampolgárságra, illetve mikor / hogyan változtathatja jelenlegi bevándorlói státuszát állampolgársággá, egyeztessen időpontot bevándorlási szakembereinkkel!

Bővebben