Ügyfeleink véleménye

A HELPERS mun­ka­tár­sai ta­pasz­ta­la­ta­im sze­rint barát­sá­gosak, pro­aktívak és min­den te­kin­tetben profik. A tőlük ka­pott segít­ség lehe­tővé tette, hogy stressz és aggo­dalom nélkül tudjuk kezelni buda­pesti ingat­la­nunkat. Na­gyon há­lásak vagyunk prak­tikus taná­csa­i­kért.

Gerard McGettigan Dublin
Írország

Blog/Hírek

Heating at the office – winter work safety in Hungary

While fall is warm and mild this year, we are already in the season where heaters will inevitably be switched on all over Hungary. Since temperature is an essential element of an appropriate working environment, heating at the office will play an important role in the health as well as the productivity of your employees.

Air-conditioning at the office – Summer work safety in Hungary

Summer is on us, which means air-conditioning is being turned on in most offices and other places of business – and the temperature of the work environment affects the health as well as the productivity of the work force.

Jó tanács

A befektetési tranzakciók száma folyamatosan emelkedik, ami jelentős fellendülést jelez, és 2015-ben az ilyen tranzakciók értéke elérte a 729 millió eurót. Az irodaépületek az üzleti ingatlanbefektetések közel 59%-át teszik ki, vagyis az irodák a legnépszerűbbek a befektetők körében.

Üzleti ingatlan

Gondosan kiválasztott üzleti ingatlanbefektetési lehetőségeket tartalmazó portfóliót kínálunk ügyfeleinknek, mely minden típusú üzleti célú és lakóingatlant tartalmaz, elsősorban az irodahelyiségekre, szállodákra vagy éttermekre, illetve központi fekvésű teljes épületekre összpontosítva. Ügyfeleink naprakész és bennfentesek számára elérhető információk alapján kapnak ajánlatot máshol nem hirdetett kereskedelmi ingatlanokról – beleértve az olyan, piacon kívüli ingatlanokat is, amelyeket a hálózatunkon belül szerzünk meg. Ellentétben az ingatlanügynökségekkel, elfogulatlanul és ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva értékeljük a lehetőségeket. Csak olyan tranzakciókat ajánlunk Önnek, melyek igazán egyedülállóak és jövedelmezőek.

Lakóházak és üzleti célú épületek

Egy központi fekvésű teljes épület megvásárlása presztízzsel bíró és jövedelmező befektetés lehet, és a legtöbb ilyen ajánlat esetében már bérlők is vannak az épületben, vagy létezik terv a bővítésre vagy újjáépítésre. Ha szükséges, a megvásárlás után az épület hasznosításában és kezelésében is segíteni tudunk.

Irodaterület

Leginkább átlagon felüli (A+, A vagy B osztályú) irodahelyiségekkel és teljes épületekkel foglalkozunk, elsősorban olyanokkal, melyekben már vannak bérlők, akik az új tulajdonos belépése után is megmaradnak.

Szállodák és éttermek

Ebben a portfólióban különböző méretű és kategóriájú szállodákat kínálunk kisebb, speciális hotelektől egészen a nagy és tekintélyes létesítményekig. Az éttermek és kávéházak szintén érdekes befektetési lehetőségek, és ajánlataink között már üzemelő és sikeres, illetve kezdő vállalkozásokat is talál.

Áraink

Szolgáltatásaink ára a beruházás értékétől, valamint a jogi és az engedélyeztetési eljárás bonyolultságától függ.

Fontos tudnia, hogy addig nem kell semmit sem fizetnie, amíg létre nem jön az ügylet és alá nem írják a szerződést – és mielőtt elkötelezné magát, kiszámoljuk az összes felmerülő költséget.

A költségek a következőket tartalmazzák:

  • Sikerdíj (csak az ügylet véglegesítése után fizetendő): a befektetés 1–3%-a
  • Ügyvédi költség: a befektetés legfeljebb 1%-a
  • Regisztrációs illeték: a befektetés 4%-a
  • Ingatlanvásárlási engedélyek, dokumentumok: 200 euró (+áfa)

Ha szeretne előzetes költségbecslést kapni, lépjen kapcsolatba befektetési tanácsadónkkal!

 

GYIK

Ez az ingatlanvásárlás leggyorsabb módja, és ez esetben lehetősége van előre megtervezni vagy akár csökkenteni az adófizetési kötelezettséget, amennyiben a jövőben eladja az ingatlant.

Bármely külföldi vásárolhat üzleti célú ingatlant Magyarországon, de a nem uniós állampolgároknak engedélyre van szükségük, melyet a szolgáltatásunk részeként szívesen beszerzünk Önnek.

Árajánlatkérés

Ha kereskedelmi ingatlanba szeretne befektetni Budapesten, töltse ki az adatlapunkat, és kérjen hozzáférést ajánlatainkhoz!

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot!