Ügyfeleink véleménye

A HELPERS mun­ka­tár­sai ta­pasz­ta­la­ta­im sze­rint barát­sá­gosak, pro­aktívak és min­den te­kin­tetben profik. A tőlük ka­pott segít­ség lehe­tővé tette, hogy stressz és aggo­dalom nélkül tudjuk kezelni buda­pesti ingat­la­nunkat. Na­gyon há­lásak vagyunk prak­tikus taná­csa­i­kért.

Gerard McGettigan Dublin
Írország

Blog/Hírek

Business etiquette for foreigners in Hungary

If you want to build lasting and fruitful business relationships locally, you should get familiar with basic business etiquette in Hungary. Show your respect towards your partners by being well-dressed, punctual, and polite.

State of emergency over in Hungary, some restrictions remain

As of 18 June, the state of emergency in Hungary is officially cancelled. Some limitations remain, like wearing a mask in public transport and in shops, and the travel ban is still only lifted partially. Resident permits and work permits that expired during the state of emergency will expire on 2 August.

Jó tanács

A befektetési tranzakciók száma folyamatosan emelkedik, ami jelentős fellendülést jelez, és 2015-ben az ilyen tranzakciók értéke elérte a 729 millió eurót. Az irodaépületek az üzleti ingatlanbefektetések közel 59%-át teszik ki, vagyis az irodák a legnépszerűbbek a befektetők körében.

Üzleti ingatlan

Gondosan kiválasztott üzleti ingatlanbefektetési lehetőségeket tartalmazó portfóliót kínálunk ügyfeleinknek, mely minden típusú üzleti célú és lakóingatlant tartalmaz, elsősorban az irodahelyiségekre, szállodákra vagy éttermekre, illetve központi fekvésű teljes épületekre összpontosítva. Ügyfeleink naprakész és bennfentesek számára elérhető információk alapján kapnak ajánlatot máshol nem hirdetett kereskedelmi ingatlanokról – beleértve az olyan, piacon kívüli ingatlanokat is, amelyeket a hálózatunkon belül szerzünk meg. Ellentétben az ingatlanügynökségekkel, elfogulatlanul és ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva értékeljük a lehetőségeket. Csak olyan tranzakciókat ajánlunk Önnek, melyek igazán egyedülállóak és jövedelmezőek.

Lakóházak és üzleti célú épületek

Egy központi fekvésű teljes épület megvásárlása presztízzsel bíró és jövedelmező befektetés lehet, és a legtöbb ilyen ajánlat esetében már bérlők is vannak az épületben, vagy létezik terv a bővítésre vagy újjáépítésre. Ha szükséges, a megvásárlás után az épület hasznosításában és kezelésében is segíteni tudunk.

Irodaterület

Leginkább átlagon felüli (A+, A vagy B osztályú) irodahelyiségekkel és teljes épületekkel foglalkozunk, elsősorban olyanokkal, melyekben már vannak bérlők, akik az új tulajdonos belépése után is megmaradnak.

Szállodák és éttermek

Ebben a portfólióban különböző méretű és kategóriájú szállodákat kínálunk kisebb, speciális hotelektől egészen a nagy és tekintélyes létesítményekig. Az éttermek és kávéházak szintén érdekes befektetési lehetőségek, és ajánlataink között már üzemelő és sikeres, illetve kezdő vállalkozásokat is talál.

Áraink

Szolgáltatásaink ára a beruházás értékétől, valamint a jogi és az engedélyeztetési eljárás bonyolultságától függ.

Fontos tudnia, hogy addig nem kell semmit sem fizetnie, amíg létre nem jön az ügylet és alá nem írják a szerződést – és mielőtt elkötelezné magát, kiszámoljuk az összes felmerülő költséget.

A költségek a következőket tartalmazzák:

  • Sikerdíj (csak az ügylet véglegesítése után fizetendő): a befektetés 1–3%-a
  • Ügyvédi költség: a befektetés legfeljebb 1%-a
  • Regisztrációs illeték: a befektetés 4%-a
  • Ingatlanvásárlási engedélyek, dokumentumok: 200 euró (+áfa)

Ha szeretne előzetes költségbecslést kapni, lépjen kapcsolatba befektetési tanácsadónkkal!

 

GYIK

Ez az ingatlanvásárlás leggyorsabb módja, és ez esetben lehetősége van előre megtervezni vagy akár csökkenteni az adófizetési kötelezettséget, amennyiben a jövőben eladja az ingatlant.

Bármely külföldi vásárolhat üzleti célú ingatlant Magyarországon, de a nem uniós állampolgároknak engedélyre van szükségük, melyet a szolgáltatásunk részeként szívesen beszerzünk Önnek.

Árajánlatkérés

Ha kereskedelmi ingatlanba szeretne befektetni Budapesten, töltse ki az adatlapunkat, és kérjen hozzáférést ajánlatainkhoz!

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot!