Üzleti szolgáltatások

Nálunk egy helyen érhető el minden szolgáltatás, amely a magyarországi cégalapításhoz szükséges lehet: regisztráció, könyvelés, székhelyszolgáltatás, levéltovábbítás, üzleti terv, toborzás... és még sok más. A Helpers Hungary átfogó üzleti asszisztenciát kínál, mely a vállalkozásindítás és -üzemeltetés minden aspektusát lefedi. 15 éves tapasztalatunkkal és helyi hálózatunkkal mindenben a segítségére lehetünk.

Cégalapítás

Magyarországon a cégalapítás alig 4-5 munkanap a bankszámlanyitással és az uniós adószám regisztrációjával együtt, miközben az üzlet felvirágoztatását a mindössze 9%-os társasági adó, a relatíve alacsony üzemeltetési és megélhetési költségek és a stabil üzleti környezet is segíti. A Helpers teljes körű szolgáltatása szakértő támogatást biztosít minden ügyintézésben a vállalat megalapításától az állandó feladatok elvégzéséig, idegen nyelvű asszisztenciával, erős helyi kapcsolati hálóval.

Bővebben

Könyvelés és adótanácsadás

Minden Magyarországon működő cégnek szüksége van könyvelőre. Angolul is kiválóan beszélő munkatársaink a könyvelés és bérszámfejtés mellett örömmel segítenek külföldi vállalkozóknak is megismerkedni a magyar adózási és pénzügyi szabályokkal, hogy ügyfeleink cégei mindig megfeleljenek a jogszabályi követelményeknek, ezáltal pedig elkerüljék a kellemetlen bírságokat és egyéb nehézségeket, illetve költségvetésüket is optimalizálni tudják.

Bővebben

Székhelyszolgáltatás

Minden magyar vállalatnak kell egy székhely. A hatóságok ezen a címen keresik a céget, ezért nagyon fontos, hogy valamennyi beérkező e-mail üzenetet vagy megkeresést szakemberek kezeljenek. A Helpers Hungary virtuálisiroda-csomagjában megtalálható a székhelyszolgáltatás, a napi posta kezelése, valamint egyéb adminisztratív asszisztencia is; így biztos lehet benne, hogy a cége eleget tesz a jogszabályi előírásoknak.

Bővebben

Üzleti terv

Mérje fel a helyi piacot és készítsen üzleti tervet, mielőtt belevágna a vállalkozásba! Ezáltal elkerülheti a felesleges kockázatot, és pontosabb költségvetést készíthet. Ha piackutatást végezne, jobban megismerné versenytársait vagy részletes pénzügyi előrejelzésre van szüksége, mi összegyűjtjük az induláshoz szükséges valamennyi információt és elérhetőségi adatot.

Bővebben

Honlapkészítés és arculattervezés

Ahhoz, hogy jövendőbeli ügyfelei rátaláljanak cégére és szolgáltatásaira, elengedhetetlen, hogy vállalkozása látható és elérhető legyen. Ennek legegyszerűbb módja, ha létrehoz számára egy internetes oldalt, ahol leendő vásárlói megismerkedhetnek a vállalattal és termékeivel. Ha megadja a lehetőséget, hogy Önre találjanak, máris jó úton jár üzlete népszerűsítésével.

Bővebben

Fordítóiroda

A Helpers több mint 12 éve foglalkozik üzleti asszisztenciával, ez idő alatt pedig kialakítottuk saját, üzleti szövegek fordítására specializálódott fordítóirodánkat. Akár weboldalt vagy portált, napi híreket, katalógusokat vagy kézikönyveket, esetleg jogi szövegek szeretne fordíttatni, nálunk jó kezekben lesz. Fordítóink egy része Magyarországon, egy része külföldön él és dolgozik, de mind nagy tapasztalattal rendelkeznek, és több tucat nyelvre fordítanak.

Bővebben