Kapcsolat

Üzleti és bevándorlási szakértőkből álló csapatunk nagy gyakorlattal rendelkezik, hiszen számos különféle projektet levezényeltünk már a világ minden tájáról származó ügyfelek számára: több száz kft-t alapítottunk, még ennél is több tartózkodásiengedély-kérelmet intéztünk, és mindenféle típusú és méretű vállalkozással dolgoztunk.

Emellett büszkén mondhatjuk, hogy nálunk gyorsabban kevés magyar szolgáltató válaszol az egyes megkeresésekre. Az e-mailekre mindig szinte azonnal reagálunk, és általában 24 órán belül tudunk időpontot adni – akár komplett cégalapításra is! Ráadásul minden munkatársunk beszél angolul. Lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Please note that the Helpers office is closed between 19 April and 22 April due to the Easter holidays. The first work day will be 23 April, Tuesday. We will reply to your message then.
  • Adatkezelési nyilatkozat
    Az Önnel való kapcsolattartás és az ajánlattétel során adatait az adatkezelési nyilatkozatunknak megfefelően fogjuk kezelni.
    Szeretnék feliratkozni a hírlevélre, amelyben havonta értesülhetek az engem érdeklő szolgáltatásokkal kapcsolatos hírekről.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

KAPCSOLAT

+36-1-317-8570
+36-1-328-0363
hétfőtől péntekig: 9:00-17:00
Buda Business Center, 1027 Budapest, Kapás u. 11-15.