Befektetési lehetőségek Magyarországon

Ügyfeleinknek sokféle magyarországi, elsősorban ingatlanbefektetési lehetőséget kínálunk, melyek mind kiváló megtérüléssel kecsegtetnek, bármelyik lakó- vagy üzleti ingatlant is választja nagy körültekintéssel összeállított portfóliónkból, Budapesten vagy az ország bármely más táján, akár ingatlankezelési szolgáltatással kiegészítve. Ismerje meg a legjobb helyi ingatlan-befektetési lehetőségeket – már 100.000 euró értékben!

Tartózkodási engedély ingatlanbefektetéssel

A magyarországi ingatlanvásárlás önmagában nem jogosít fel tartóz­kodási engedély igénylésére. Ennek ellenére lehetséges magyar tartózkodási engedélyt szerezni ingatlanbefektetés által: ha céget alapít, melynek fő tevékenysége az ingatlankezelés lesz, a vállalkozásvezetés alapján már folyamodhat tartózkodási engedélyért saját maga és családtagjai számára.

Bővebben

Ingatlanbefektetések

A mi feladatunk ügyfeleink érdekeinek képviselete és a számukra legjobb üzleti lehetőségek felkutatása kiterjedt hálózatunkon keresztül. Gondosan kiválasztott és előre értékelt, gyakran nem is hirdetett, „bennfentes” ingatlanvásárlási lehetőségeket kínálunk, amelyekkel másutt nem találkozik (100.000 eurós értéktől). Ha Ön befektető, aki a lehető legjobb helyszínt keresi, vagy családjának szeretne vásárolni egy lakást Budapesten, a Helpers örömmel segít és vezeti végig Önt az összes szükséges lépésen. Elsősorban közép- és felsőkategóriás ingatlanokkal foglalkozunk, melyk kiváló megtérülést ígérnek.

Bővebben

Ingatlankezelés

Nincs könnyű helyzetben az, akinek külföldön van ingatlana, különösen akkor, ha nem tölti minden idejét az adott országban. Ne aggódjon: ingatlankezelési szolgáltatásainkat a kifejezetten külföldi ingatlantulajdonosok igényeihez igazítottuk, így biztos lehet benne, hogy kellemes tapasztalatokat fog szerezni!

Bővebben

Letelepedési államkötvény

A programot egyelőre felfüggesztették. A legfrissebb információkért figyelje ezt az oldalt, vagy érdeklődjön munkatársainknál az európai tartózkodási engedély megszerzésének egyéb lehetőségei felől!

Európa legújabb, legvonzóbb bevándorlási befektetői progamja egyedülálló lehetőséget biztosít, melynek keretében most bárki letelepedési engedélyhez juthat Magyarországon, mellyel korlátozás nélkül élhet, dolgozhat és utazhat az Európai Unió, illetve a schengeni övezet területén. Mindössze egyetlen, 300.000 eurós biztonságos, államilag garantált befektetésért cserébe bárki nemzetiségtől függetlenül már egyetlen látogatás után letelepedési engedélyt kaphat. A befektetés ideje csupán öt év, az ezzel megszerzett, egész család számára igényelhető letelepedési engedély azonban örökre szól.

Bővebben