Befektetési lehetőségek Magyarországon

Ügyfeleinknek sokféle magyarországi, elsősorban ingatlanbefektetési lehetőséget kínálunk, melyek mind kiváló megtérüléssel kecsegtetnek, bármelyik lakó- vagy üzleti ingatlant is választja nagy körültekintéssel összeállított portfóliónkból, Budapesten vagy az ország bármely más táján, akár ingatlankezelési szolgáltatással kiegészítve. Ismerje meg a legjobb helyi ingatlan-befektetési lehetőségeket – már 100.000 euró értékben!

Franchise-lehetőségek

Ha vállalkozásba szeretne fogni Magyarországon, de nem szeretne azzal bajlódni, hogy nulláról kezdje a vállalkozást, lehetősége van arra, hogy bevásárolja magát egy helyi franchise-üzletláncba. Segítségünkkel vállalkozása mindössze néhány hónapon belül beindulhat. Portfóliónkat folyamatos piackutatás és hálózatépítés révén kezeljük, így biztosítva, hogy mindig a lehető legjobb franchise-lehetőségek közül választhasson. Egy ilyen befektetés jellemzően 100-150.000 euró tőkét igényel.

Bővebben

Ingatlanbefektetések

A mi feladatunk ügyfeleink érdekeinek képviselete és a számukra legjobb üzleti lehetőségek felkutatása kiterjedt hálózatunkon keresztül. Gondosan kiválasztott és előre értékelt, gyakran nem is hirdetett, „bennfentes” ingatlanvásárlási lehetőségeket kínálunk, amelyekkel másutt nem találkozik (100.000 eurós értéktől). Ha Ön befektető, aki a lehető legjobb helyszínt keresi, vagy családjának szeretne vásárolni egy lakást Budapesten, a Helpers örömmel segít és vezeti végig Önt az összes szükséges lépésen. Elsősorban közép- és felsőkategóriás ingatlanokkal foglalkozunk, melyk kiváló megtérülést ígérnek.

Bővebben

Tartózkodási engedély ingatlanbefektetéssel

A magyarországi ingatlanvásárlás önmagában nem jogosít fel tartóz­kodási engedély igénylésére. Ennek ellenére lehetséges magyar tartózkodási engedélyt szerezni ingatlanbefektetés által: ha céget alapít, melynek fő tevékenysége az ingatlankezelés lesz, a vállalkozásvezetés alapján már folyamodhat tartózkodási engedélyért saját maga és családtagjai számára.

Bővebben