Ügyfeleink véleménye

FIGYELEM! 2023-ban új befektetés alapú tartóz­ko­dá­si­engedély-koncepciót ismer­tet­tek, mely várha­tóan 2024 folya­mán kerül beve­ze­tésre. További információt itt talál.

Program felfüggesztve Helpers Hungary

Blog/Hírek

Henley Passport Index 2024: Hungarian passport 7th best in world

In 2024, Hungary ranks again among the Top 10 on the Henley Passport Index that lists the most desired passports around the world.

Start looking at properties for your Hungarian golden visa now

The application period for the Hungarian golden visa program starts only in July 2024, but you can and should already start looking for residential real estate in Hungary.

Jó tanács

A Vendégbefektetői program mellett Magyarországon számos lehetőség van a tartózkodási vagy letelepedési engedély megszerzésére, azonban a Helpers az egyetlen szolgáltató, amely nemcsak ezzel a befektetési programmal foglalkozik, hanem a többi engedélytípussal is.

Vendégbefektetői vízum

FIGYELEM! 2023 novemberében új befektetés alapú tartózkodásiengedély-koncepciót ismertettek. További információért kattintson ide!

Miért érdemes a Helperst választani?

Ugyan több ügynökség is foglalkozik a vendégbefektetői tartózkodási engedély ügyintézésével, a Helpers az egyetlen, amelyik 20 éves tapasztalattal rendelkezik tartózkodási és letelepedési engedélyek adminisztrációja területén, így amellett, hogy igen kedvező árstruktúrát kínálunk, ügyfeleink és családtagjaik valóban professzionális segítségre és elsőrangú kiszolgálásra számíthatnak az első lépésektől az utolsóig.

A befektetéssel nagy lépést tesz céljai elérése felé – dolgozzon a legjobbakkal, és legyen az útja élvezetes!

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, tájékozódjon a legújabb fejleményekről, és jelentkezzen az elsők között!

Áraink

A programra 2024. július 1. óta lehet jelentkezni. További információt itt talál.

A kormány nemrég közzétett törvényjavaslata alapján egy új „aranyvízum” bevezetését tervezik Magyarországon, amelyre a javaslatban vendégbefektetői tartózkodási engedélyként hivatkoznak, és amely bevezetése esetén a legújabb és legvonzóbb ilyen program lesz az Európai Unióban.

Mi várható a legújabb európai befektetés alapú bevándorlási programtól?

A befektetők a következő lehetőségek közül választhatnak:

 • 250.000 euró: befektetési jegy vásárlása egy MNB által nyilvántartásba vett, magyar ingatlanalaptól
 • 500.000 euró: lakóingatlan vásárlása Magyarország területén
 • 1 millió euró: pénzbeli adomány egy kijelölt művészeti vagy felsőoktatási intézmény számára

A befektető és családtagjai bármelyik lehetőség választása esetén jogosulttá válnak arra, hogy magyar tartózkodási engedélyt szerezzenek, mely 10 évig lesz érvényes, és akkor is megújítható, ha időközben csak keveset tartózkodnak ténylegesen Magyarországon.

GYIK

Európa legvonzóbb bevándorlási befektetői programja egyedülálló lehetőséget biztosít, melynek keretében most bárki letelepedési engedélyhez juthat Magyarországon, mellyel korlátozás nélkül élhet, dolgozhat és utazhat az Európai Unió, illetve a schengeni övezet területén. Mindössze egyetlen, 300.000 eurós biztonságos, államilag garantált, ötéves futamidejű befektetésért cserébe bárki letelepedési engedélyt kaphat nemzetiségtől függetlenül, már egyetlen látogatás után (a 60.000 eurós eljárási díj befizetése után). A befektetés ideje csupán öt év, az ezzel megszerzett, egész család számára igényelhető letelepedési engedély azonban örökre szól.

REJTETT KÖLTSÉGEK NÉLKÜL

VIP KISZOLGÁLÁS

BIZALMAS ADATKEZELÉS

TAPASZTALT BEVÁNDORLÁSI TANÁCSADÓ

GARANTÁLTAN A LEGJOBB SZOLGÁLTATÁS

Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek nyélbe ütni ezt a biztos befektetést, és hogy közben ne kelljen aggódniuk semmi miatt.

Magyar letelepedési kötvény program

A magyar befektetési letelepedési program az alábbi előnyökkel rendelkezik a többi hasonló, európai bevándorlási programhoz képest:

 • a legolcsóbb állami garanciával rendelkező befektetési program Európában
 • gyors: akár egy hónap alatt elkészülhet a letelepedési engedély
 • egyszer sem kell Magyarországra látogatni, és később sem kötelező ideköltözni
 • egy befektetés az egész család (házastárs és az engedély kiadásakor kiskorú gyerekek) részére biztosítja a letelepedési engedélyt
 • a kérelmező nagykorú gyermekei és idős szülei is jelentkezhetnek
 • végzettségi vagy egészségügyi követelmények nélkül
 • bármilyen nemzetiség számára

A magyar letelepedési engedély előnyei:

 • korlátozás nélküli utazás a schengeni övezet országai között
 • nem kötelező Magyarországon tartózkodni
 • nincs szükség magyarországi állandó lakcímre
 • lehetőséget ad, hogy bárki biztonságos környezetben, Európa szívében éljen és dolgozzon
 • választható adóügyi illetőség (a társasági és a személyi jövedelemadó is viszonylag alacsony)
 • életre szóló lehetőség mindössze öt évi pénzügyi elköteleződésért

Árak

Ide kattintva letöltheti a letelepedési program főbb pontjait összefoglaló brosúránkat.

Befektetés (öt év után visszajár): 300.000 euró

Egyszeri eljárási díj az egész családnak: 60.000 euró

Különböző finanszírozási lehetőségek is rendelkezésére állnak – beszéljen tanácsadónkkal!

A Helpers exkluzív ajánlata: VIP kiszolgálás, ami magában foglalja a bevándorlási tanácsadást, személyi asszisztenciát, sofőrszolgálatot, és még sok minden mást, méghozzá INGYEN!

A befektetés alapú bevándorlási program kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy hamar tartózkodási engedélyt szerezzen, aki szívesen fektet be az ország jövőjébe. A program résztvevői gyorsított eljárásban juthatnak letelepedési engedélyhez, mert nem kell várniuk az egyes lépések között, az állampolgárság megszerzéséhez azonban nem kapnak kedvezményt. A program így is remek választás azoknak, akik biztos befektetést keresnek, és szívesen jönnének Magyarországra.

Igen és nem. A jelenlegi szabályozás szerint valaki csak akkor folyamodhat állampolgárságért, ha már több éve rendelkezik letelepedési engedéllyel. Azonban már előkészületben van egy olyan javaslatcsomag, amely a letelepedési államkötvény program befektetői számára lehetővé tenné a gyorsított eljárást. Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel, és tájékozódjon a legújabb fejleményekről!

Az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk a cégalapítással kapcsolt tartózkodásiengedély-ügyintézés, ami az üzleti célú bevándorlás körébe tartozik. Ha egy Európán kívülről érkező üzletember európai országokkal akar üzletelni, érdemes Magyarországon céget alapítania. A magyar vállalat menedzselése a tulajdonost jogosulttá teszi arra, hogy magyar tartózkodási engedélyt igényeljen, a Helpers pedig a teljes folyamatban képes segítséget nyújtani, az üzleti terv megírásától a székhelyszolgáltatáson keresztül az engedélykérelem ügyintézéséig (beleértve a családtagok tartózkodási engedélyét). Ide kattintva további információt talál.

Ügyfelünk ezzel a csomaggal letelepedési engedélyt szerez magának és családjának (házastársának és kiskorú gyermekeinek), ami egyenértékű egy, a schengeni övezet minden országába érvényes útlevéllel. Ehhez járul a jelentkezési folyamat teljes egészében érvényes teljes körű kiszolgálás, ami magába foglalja a befektetési társasággal, a bevándorlási ügyvédekkel, és a magyar Bevándorlási Hivatallal való kapcsolattartást is.

Csak írjon nekünk levelet, mi pedig végigkísérjük az egész folyamaton, lépésről lépésre. Az államkötvényes letelepedési engedély alapja egy magyar állampapírokba való 300.000 eurós befektetés, melyet emiatt letelepedési államkötvénynek hívnak. Ez nem vétel, hanem befektetés, hiszen az összeg öt év után, a befektetés lejártakor teljes összegében visszajár. Se trükk, se csapda: a magyar állam garantálja, hogy a pénzét hiánytalanul visszakapja. Így a program valódi ára a 60.000 eurós eljárási díj.

Árajánlatkérés

Ha tudni szeretné, hogy ez-e a legmegfelelőbb bevándorlási opció az ön és családja számára, illetve hogy milyen más megoldásokat kínálhatunk, töltse ki űrlapunkat!

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot!