Ügyfeleink véleménye

Tökéletesen elégedettek voltunk a Helpers szolgáltatásaival. Az iroda minden alkalmazottja az első naptól kezdve hatékonyan, talpraesetten és türelmesen intézte az ügyeinket.

Dr. Gabriella Kleeber In High Life Ltd.

Blog/Hírek

What are all those 1% billboards about?

Wherever you go in Hungary these days, you will see billboards asking for your 1%. But what do they mean? Well, they are asking you donate 1% of your personal income tax, which you can do now that the tax returns season is coming up. And how does that work?

No more Hungarian immunity cards from March 2023

After pandemic related restrictions have been phased out (and have not been reintroduced over some time), the Hungarian government has determined that there is no more need for immunity cards, so they will not print any more of them.

Jó tanács

A letelepedési államkötvényes program mellett Magyarországon számos lehetőség van a tartózkodási vagy letelepedési engedély megszerzésére, azonban a Helpers az egyetlen szolgáltató, amely nemcsak ezzel a befektetési programmal foglalkozik, hanem a többi engedélytípussal is.

Letelepedési Államkötvény Program

Európa legújabb, legvonzóbb bevándorlási befektetői progamja egyedülálló lehetőséget biztosít, melynek keretében most bárki letelepedési engedélyhez juthat Magyarországon, mellyel korlátozás nélkül élhet, dolgozhat és utazhat az Európai Unió, illetve a schengeni övezet területén. Mindössze egyetlen, 300.000 eurós biztonságos, államilag garantált befektetésért cserébe bárki nemzetiségtől függetlenül már egyetlen látogatás után letelepedési engedélyt kaphat. A befektetés ideje csupán öt év, az ezzel megszerzett, egész család számára igényelhető letelepedési engedély azonban örökre szól.

Magyar letelepedési kötvény program

A magyar befektetési letelepedési program az alábbi előnyökkel rendelkezik a többi hasonló, európai bevándorlási programhoz képest:

 • a legolcsóbb állami garanciával rendelkező befektetési program Európában
 • gyors: akár egy hónap alatt elkészülhet a letelepedési engedély
 • egyszer sem kell Magyarországra látogatni, és később sem kötelező ideköltözni
 • egy befektetés az egész család (házastárs és az engedély kiadásakor kiskorú gyerekek) részére biztosítja a letelepedési engedélyt
 • a kérelmező nagykorú gyermekei és idős szülei is jelentkezhetnek
 • végzettségi és egészségügyi követelmények nélkül
 • bármilyen nemzetiség számára

A magyar letelepedési engedély előnyei:

 • korlátozás nélküli utazás a schengeni övezet országai között
 • nem kötelező Magyarországon tartózkodni
 • nincs szükség magyarországi állandó lakcímre
 • lehetőséget ad, hogy bárki biztonságos környezetben, Európa szívében éljen és dolgozzon
 • választható adóügyi illetőség (a társasági és a személyi jövedelemadó is relatíve alacsony)
 • életre szóló lehetőség mindössze öt évi pénzügyi elköteleződésért

Miért érdemes a Helperst választani?

Ugyan több ügynökség is foglalkozik a letelepedési kötvényes program ügyintézésével, a Helpers az egyetlen, amelyik 10 éves tapasztalattal rendelkezik tartózkodási és letelepedési engedélyek ügyintézése területén, így amellett, hogy igen kedvező árstruktúrát kínálunk, ügyfeleink és családtagjaik valóban professzionális segítségre és elsőrangú kiszolgálásra számíthatnak az első lépésektől az utolsóig.

Ha még az ügylet véglegesítése előtt szeretnének Magyarországra látogatni, ügyfeleink ehhez VIP vízumot igényelhetnek.

A befektetéssel nagy lépést tesz céljai elérése felé – dolgozzon a legjobbakkal, és legyen az útja élvezetes!

Ide kattintva letöltheti a letelepedési program főbb pontjait összefoglaló (angol nyelvű) brosúránkat.

Áraink

Befektetés (öt év után visszajár): 300.000 euró
Egyszeri eljárási díj az egész családnak: 60.000 euró

Különböző finanszírozási lehetőségek is rendelkezésére állnak – beszéljen valamelyik tanácsadónkkal!

A Helpers exkluzív ajánlata: az eljárási díjért cserébe ügyfeleink nemcsak a befektetés megvalósításához kötelező jogi és pénzügyi asszisztenciát kapják meg, hanem az eljárás minden lépése során elsőrangú kiszolgálásra és támogatásra számíthatnak, ami magában foglalja a bevándorlási tanácsadást, személyi asszisztenciát, sofőrszolgálatot, és még sok minden mást!

A programot egyelőre felfüggesztették. A legfrissebb információkért figyelje ezt az oldalt, vagy keresse fel a NewResidency.com oldalt, ahol az európai tartózkodási engedély megszerzésének egyéb lehetőségei felől tájékozódhat!

GYIK

Igen és nem. A jelenlegi szabályozás szerint valaki csak akkor folyamodhat állampolgárságért, ha már több éve rendelkezik letelepedési engedéllyel. Azonban már előkészületben van egy olyan javaslatcsomag, amely a letelepedési államkötvény program befektetői számára lehetővé tenné a gyorsított eljárást. Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel, és tájékozódjon a legújabb fejleményekről!

Az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk a cégalapítással kapcsolt tartózkodásiengedély-ügyintézés, ami az üzleti célú bevándorlás körébe tartozik. Ha egy Európán kívülről érkező üzletember Európai országokkal akar üzletelni, érdemes Magyarországon céget alapítania. A magyar vállalat menedzselése a tulajdonost jogosulttá teszi arra, hogy magyar tartózkodási engedélyt igényeljen, a Helpers pedig a teljes folyamatban képes segítséget nyújtani, az üzleti terv megírásától a székhelyszolgáltatáson keresztül az engedélykérelem ügyintézéséig (beleértve a családtagok tartózkodási engedélyét). Ide kattintva további információt talál.

Ügyfelünk ezzel a csomaggal letelepedési engedélyt szerez magának és családjának (házastársának és kiskorú gyermekeinek), ami egyenértékű egy, a schengeni övezet minden országába érvényes útlevéllel. Ehhez járul a jeletkezési folyamat teljes egészében érvényes teljes körű kiszolgálás, ami magába foglalja a befektetési társasággal, a bevándorlási ügyvédekkel, és a magyar Bevándorlási Hivatallal való kapcsolattartást is.

Csak írjon nekünk levelet, mi pedig végigkísérjük az egész folyamaton, lépésről lépésre. Az államkötvényes letelepedési engedély alapja egy magyar állampapírokba való 300.000 eurós befektetés, melyet emiatt letelepedési államkötvénynek hívnak. Ez nem vétel, hanem befektetés, hiszen az összeg öt év után, a befektetés lejártakor teljes összegében visszajár. Se trükk, se csapda: a magyar állam garantálja, hogy a pénzét hiánytalanul visszakapja. Így a program valódi ára a 60.000 eurós eljárási díj.

Árajánlatkérés

Ha tudni szeretné, hogy ez-e a legmegfelelőbb bevándorlási opció az ön és családja számára, illetve hogy milyen más megoldásokat kínálhatunk, töltse ki űrlapunkat!

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot!