Ügyfeleink véleménye

Mivel ez a Helpers legújabb szolgáltatása, még egyetlen ügyfelünk se mondott róla véleményt.

LEGYEN ÖN AZ ELSŐ aki ajánl minket

Blog/Hírek

Whitelist the @helpers.hu email domain and get all our letters on time

Whitelisting is especially important with business partners who are likely to send you attachments and links, since these items might trigger the protective algorithms of mailing programs to mark a letter as spam, even if the sender is not included in their blacklist of scammers.

Pagony: sokkal többet ad, mint egy egyszerű könyvesbolt

Interjú a Pagony és a Barako ügyvezetőivel A Pagony nem csak egy könyvesbolt. Itt akár hosszabb időt is érdemes eltölteni: a könyvek böngészése mellett ki lehet próbálni több társasjátékot, vagy be lehet ülni a rendszeres programok egyikére – péntektől

Jó tanács

Mielőtt hozzálát a márkatervezéshez és a weboldalépítéshez, gondolja végig, milyen marketingcélokat akar elérni. Milyen értékeket akar kommunikálni? Milyen közönséget akar elérni? Ha tudja a választ ezekre a kérdésekre, megalapozottan hozhat majd döntéseket.

Honlapkészítés és arculattervezés

A Helpers egyedülálló tapasztalatával ügyfeleit a cégalapítás minden lépésénél támogatja. Nemcsak a vállalkozás regisztrációjánál segédkezünk, hanem az alapítás utáni első teendőkben is, az üzleti terv megírásától a megfelelő munkatársak megtalálásáig. Egy induló vállalkozásnak azonban nemcsak alkalmazottakra, hanem ügyfelekre is szüksége lesz, honlapkészítést és arculattervezést ajánló szolgáltatásunk pedig éppen ebben lehet a segítségére.

Web design és arculat

Ahhoz, hogy jövendőbeli ügyfelei rátaláljanak cégére és szolgáltatásaira, elengedhetetlen, hogy vállalkozása látható és elérhető legyen. Ennek legegyszerűbb módja, ha létrehoz számára egy internetes oldalt, ahol leendő vásárlói megismerkedhetnek a vállalattal és termékeivel. Ha megadja a lehetőséget, hogy Önre találjanak, máris jó úton jár üzlete népszerűsítésével. Ráadásul egy esztétikus, könnyen kezelhető weboldal és egy mutatós logó nemcsak ahhoz járul hozzá, hogy cégét megtalálják és felismerjék: mindezek azt is jelzik ügyfelei felé, hogy Ön komolyan veszi a vállalkozást.

Elkötelezettségét szintén jól mutathatja egy ízlésesen kivitelezett névjegykártya, és ha leveleit fejléces papíron küldi. Ezek amellett, hogy professzionális megjelenést adnak cégének, annak fő profilját és központi értékeit is megjelenítik. Ily módon a honlapépítés és a márkatervezés vállalkozása elindításának szerves részét képezhetik.

Marketingeszközök kisvállalkozásoknak

Manapság a branding, a márkaépítés, a web design és az arculattervezés nem a multinacionális óriásvállalatok kiváltsága. Marketingeszközök kisvállalkozásoknak is rendelkezésre állnak, ha a tulajdonos képes és hajlandó némi időt szánni a cég indulásakor arra, hogy cége az első perctől kezdve látható és elérhető legyen. A honlapkészítés és arculattervezés nem feltétlenül jelent nagyobb erőfeszítést – különösen manapság, amikor a WordPress és a hasonló weblapkészítő interfészek ilyen egyszerűen kezelhetőek. Alapvetően az apró figyelmességek azok, amik segíthetnek, hogy megragadja ügyfelei figyelmét és megszerezze elismerésüket.

Nincs megjeleníthető találat.
GYIK

Szolgáltatáscsomagunk ára tartalmazza az első évi domainregisztráció és tárhely költségeit. Ezeket évente meg kell újítani; ennek ára évente 50 euró lesz.

A weboldal létrehozásakor összeállítunk egy rövid céges bemutatkozást, valamint a vállalat elérhetőségeit is feltüntetjük. Kiegészítő szolgáltatásként további szöveget is írhatunk honlapjára, pl. termékleírásokat, részletes bemutatkozást, gyakran ismételt kérdéseket, stb. Ugyanakkor a szövegeket akár több nyelvre is lefordíthatjuk, hogy a tartalom külföldi ügyfelei számára is hozzáférhető legyen. Természetesen az egyszerűen kezelhető WordPress kezelőfelület segítségével Ön is könnyedén szerkesztheti, mi jelenik meg a weboldalán.

A tervezés előtt egyeztetünk Önnel arról, mik az elképzelései – milyen színt, stílust és üzenetet szeretne megjeleníteni –, és megbeszéljük, ezek hogyan illeszkednek cége arculatához. A logó- és névjegykártyaterveket ezek alapján készítjük majd el, ráadásul véglegesítés előtt kérhet változtatásokat, így a végeredmény egész biztosan megfelel majd az elvárásainak.

Kapcsolat

Ahhoz, hogy leendő ügyfelei megtalálják vállalkozását, az első lépés, hogy elérhetővé teszi cégét. Egy céges weboldal ideális megoldás erre.

Küldjön üzenetet
  • Adatkezelés
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Árajánlatkérés

Segítünk végiggondolni, hogyan alakítsa ki weboldalát és hogyan kommunikálja a cége által közvetített értékeket.

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot!